Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydavatel Eric (A. J. Buckley) nalezne svého kolegu mrtvého v jeho bytě. U těla najde vzácný artefakt, který ukazuje budoucnost. Skrze něj se dozví, že přichází velká geologická katastrofa. Spolu s archeoložkou Brook (Jewel Staite) se musí pokusit odvrátit hrozící nebezpečí. O artefakt se však zajímají i zkorumpovaní vládní agenti. Eric a Brook stojí před velkým úkolem. Celý svět je zasažen mohutnou zkázou a na záchranu lidstva zůstává už jen pár hodin… (Intersonic)

(více)

Recenze (34)

Stejšn

všechny recenze uživatele

No. První záběr jsou nějeké vesmírné animace, dobře. Ale už druhý záběr, ve kterém je titulek "Severní Bulharsko" a po lese se tam prohání zelený americký Ford Bronco s červenomodrými majáky dává tušit, jak to bude pokračovat. O pár minut později maník někam volá telefonem, ze kterého se ozve: "Ústředí, prosim?" A pak už je to jen jedna velký wtf jízda... ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Další film z produkce Syfy, který by patřil k těm lepším, kdyby alespoň rámcově zachovával nějakou vědeckou autentičnost. Filmů o konci světa spojeným s rokem 2012 přibývá jak hub po dešti, ale povětšinou jsou to pěkné kraviny, což v obřím měřítku předvedl naposledy třeba Emmerich se svém patosu 2012. Syfy šla pochopitelně mnohem úspornější cestou a tak do tří čtvrtin jsem měl z filmu opravdu dobrý pocit. Ale to jen do chvíle, než se ukázalo, k čemu je ta hůl. Jako přátelé, já jsem už ve filmu viděl ledacos, ale – pozor SPOILER – aby výstřel paprsku ze Země odrovnal Černou díru, to jsem teda ještě nežral! Tenhle happyend mě rozzuřil natolik, že kdybych měl Syfy předplacenou, asi jí okamžitě zruším. :-) Ale jinak tenhle film jako nenáročná podívaná poslouží, pokud vám teda nevadí, když z vás filmaři dělají blbce. ()

Reklama

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo vcelku pozeratelna snimka, ktora neohromi ani nametom, ani digitalnymi trikmi, ale zaroven tu nenajdeme hole "pseudovedecke" vymysly, ani zbytocne hluche miesta. Herecke vykony ujdu a jedine, cim si to u mna tvorcovia fakt pokaslali, je zaver, ktory po tom vsetkom mohol byt aspon o trochu napaditejsi. Priemer za 50%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Proroctvo skazy" - nízkorozpočtový katastrofálne kastrofický film, hlúpy scénar, mizerní herci, primitívne digitálne triky. Typický rukopis kanadského režiséra Paula Zillera. Tento pán má na svojom konte poriadnu kopu takéhoto filmárskeho hnoja. Myslel som si, že natočil aj túto sračku. Ale tento krát je to práca jeho krajana Jasona Bourquea. Zatiaľ som zhliadol štyri jeho tituly ("Temná búrka", "Loch Ness - Beštia z hlbín", "Magnetické tornádo" a "Proroctvo skazy). Sú to úplne rovnaké nepodarky ako točí Ziller. Óó Kanada, kde berieš takýchto babrákov? * ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Páčidlo ( crowbar ) ako palička, ktorá zachráni svet !!! Ty koki, uf... ono sa to dá dopozerať v pohode do konca, ALE! musíte mať dva dni voľno z práce, plnú ladničku pív a asi tak 4 géčka koksu! Ja som nemal ani jedno a 15 minút pred koncom som si už začal vyčítať premárnený čas a tak som to poctivo vzdal! Ale aj to je úspech, pretože ja dopozerám filmy až do samého konca a tento bol druhý, ktorý som za svoje pôsobenie na csfd nedal :( ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama