Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydavatel Eric (A. J. Buckley) nalezne svého kolegu mrtvého v jeho bytě. U těla najde vzácný artefakt, který ukazuje budoucnost. Skrze něj se dozví, že přichází velká geologická katastrofa. Spolu s archeoložkou Brook (Jewel Staite) se musí pokusit odvrátit hrozící nebezpečí. O artefakt se však zajímají i zkorumpovaní vládní agenti. Eric a Brook stojí před velkým úkolem. Celý svět je zasažen mohutnou zkázou a na záchranu lidstva zůstává už jen pár hodin… (Intersonic)

(více)

Recenze (34)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Další film z produkce Syfy, který by patřil k těm lepším, kdyby alespoň rámcově zachovával nějakou vědeckou autentičnost. Filmů o konci světa spojeným s rokem 2012 přibývá jak hub po dešti, ale povětšinou jsou to pěkné kraviny, což v obřím měřítku předvedl naposledy třeba Emmerich se svém patosu 2012. Syfy šla pochopitelně mnohem úspornější cestou a tak do tří čtvrtin jsem měl z filmu opravdu dobrý pocit. Ale to jen do chvíle, než se ukázalo, k čemu je ta hůl. Jako přátelé, já jsem už ve filmu viděl ledacos, ale – pozor SPOILER – aby výstřel paprsku ze Země odrovnal Černou díru, to jsem teda ještě nežral! Tenhle happyend mě rozzuřil natolik, že kdybych měl Syfy předplacenou, asi jí okamžitě zruším. :-) Ale jinak tenhle film jako nenáročná podívaná poslouží, pokud vám teda nevadí, když z vás filmaři dělají blbce. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Páčidlo ( crowbar ) ako palička, ktorá zachráni svet !!! Ty koki, uf... ono sa to dá dopozerať v pohode do konca, ALE! musíte mať dva dni voľno z práce, plnú ladničku pív a asi tak 4 géčka koksu! Ja som nemal ani jedno a 15 minút pred koncom som si už začal vyčítať premárnený čas a tak som to poctivo vzdal! Ale aj to je úspech, pretože ja dopozerám filmy až do samého konca a tento bol druhý, ktorý som za svoje pôsobenie na csfd nedal :( ()

Reklama

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo vcelku pozeratelna snimka, ktora neohromi ani nametom, ani digitalnymi trikmi, ale zaroven tu nenajdeme hole "pseudovedecke" vymysly, ani zbytocne hluche miesta. Herecke vykony ujdu a jedine, cim si to u mna tvorcovia fakt pokaslali, je zaver, ktory po tom vsetkom mohol byt aspon o trochu napaditejsi. Priemer za 50%. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Špatné, o tom není pochyb, ale zdaleka to nedosahuje tragické úrovně Asyláckých a podobných filmů. Herci relativně ujdou, příběh je chabý ale existuje a Jewel Staite hezká jako vždy. Popravdě je ale jeho mírně vyšší kvalita filmu na škodu. Pořád je to špatný film, ale postrádá ten komický efekt těch úplně nejhorších, kde se člověk musí smát, jak mohlo tohle vzniknout. Tohle je prostě nezajímavá podívaná, která jen těsně nedosáhne na 2 hvězdičky. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další katastrofická pohádka pro dospělé ve znamení TV SyFy, kde rozum nechává stát a fantazii se dává ohromný prostor. Tentokrát tu máme artefakt předpovídající budoucnost, v tomto případě přírodní katastrofu. Ano, už zase. A tak se opět neustále někam běhá, jezdí, kde co se řeší a to by nebylo, aby o ten artefakt nebyl ohromný zájem. Nad logikou raději ani nepřemýšlet. Pixelové efekty jsou samozřejmě velmi levné, ale zase ne tak hrozné, jako jsou u snímků od Asylumu. Dějový spád to vcelku má a nějaké to napětí také, ale jak jsem zmínil, raději nad tím nepřemýšlet. Snímek se dá skousnout, ale pecka, byť televizní, to rozhodně není. Ostatně jako obvykle. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama