Reklama

Reklama

Kauzy podle Kate

(seriál)
TV spot 2
USA, (2011–2012), 16 h 33 min (Minutáž: 41–64 min)

Tvůrci:

Michael Sardo

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

Sarah Shahi, Michael Trucco, Virginia Williams, Baron Vaughn, Paul Anthony, Ethan Embry, Chelah Horsdal, Ken Howard, Richard Dean Anderson, Kelli Shane (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Kate Reedová (Sarah Shahi) pevně věří, že spravedlnosti by mělo vždy být učiněno zadost – a to nejen v soudní síni. A jako bývalá právní zástupkyně rodinného podniku v San Franciscu si je Kate dobře vědoma toho, jak ošemetně někdy fungují misky vah spravedlnosti. Frustrace z prostředí právnických kliček a úskoků ji přivedla k rozhodnutí dát se na dráhu vyjednavačky – mimosoudního prostředníka. Díky své vrozené empatii, důkladné znalosti práva a smyslu pro humor a ironii si Kate při řešení sporů dokáže vždy poradit. Tedy pokud se nejedná o spory v jejím soukromém životě.

Katin vztah s novou šéfovou – její nevlastní „zlomyslnou“ macechou Lauren (Virginia Williamsová) – se od náhlé smrti jejího otce ještě více zkomplikoval a situace s jejím „budoucím bývalým“ manželem Justinem (Michael Trucco), vládním žalobcem ze San Franciska, není zamotaná o nic méně. Kate se s pomocí svého duchapřítomného asistenta Leonarda (Baron Vaughn) snaží plně soustředit na práci a vyhýbat se problémům v soukromém životě. Ale nové osobní výzvy a obtížné případy, které si k ní začaly v poslední době nacházet cestu, pořádně prověří její vyjednavačské schopnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
A.MacGyver DVD
11.09.2011
Darker Jiné
24.06.2011
AngiS DVD
14.05.2011
driftm DVD
22.04.2011
marmal20 DVD
27.02.2011
sunseth DVD
29.01.2011

Reklama

Reklama