Reklama

Reklama

Život v jednom dni

  • USA Life in a Day
Trailer 2

Unikátní internetový projekt, snad dokonce mezník ve filmovém myšlení. 24 hodin sestříhaných do hodiny a půl nabízí pohled na svět očima tisíců lidí z celého světa. 24. 7. 2010 od soumraku do úsvitu zachycen na bezmála 80 000 amatérských kamer v událostech úplně všedních i vypjatých a emotivních. (punchandcoffee)

Diskuze

StarsFan

StarsFan (hodnocení, recenze)

Life in a Day ma pokracovani, za kterym zase stoji Ridley Scott: Tentokrat se to jmenuje Britain in a Day. Kamarad, jehoz video do britskeho pokracovani pouzili, byl na premiere v Londyne a pry to vypada velmi dobre. (BBC to planuje odvysilat v polovine cervna.)

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

slayerrrr: No vidíš, to :-) Příspěvek je tam ale teprve týden, proto jsem si ho předtím nevšiml. Dííííky!

Mr.Ripley

Mr.Ripley (hodnocení, recenze)

The song is called 'Jerusalem' by a singer/songwriter called Kieran Leonard. Napsano hned pod videem. :)

panchovo

panchovo (hodnocení, recenze)

Premiéra byla posunuta i v ČR. Podobně jako na celém světě, půjde tento film do kin přesně rok poté, co byly ty záběry pořízeny. Tedy 24.7.2011 - netradičně v neděli. Předtím bude film uveden premiérově na MFF KV.

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

Před několika měsíci tu právě bylo info, že by to mělo být v českých kinech. Nyní tu info chybí. Asi po redesignu webu tu informaci zapomněli uvést, případně se něco změnilo ...

xxmartinxx

xxmartinxx (hodnocení, recenze)

V kině to bude. Nevím, jestli to půjde i u nás, ale ve světě určitě. 24. 7. 2011.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

V kině? Blázníš? Tohle v životě do kina seriózně nemůže. Co by to tam, šmankote, dělalo? Tohle bylo jen na webu a tam to taky zůstane a časem zapadá binárním prachem.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

I v tomhle sovětští soudruzi o mnoho desetiletí předběhli Američany - Válečný den byl sestříhán ze záběrů pořízených 240 kameramany na různých místech dne 13.6.1942.

Tommys

Tommys (hodnocení, recenze)

Je prostě zajímavé sledovat, jak na otázky odpovídají lidé z různých koutů světa.. Ne, že by to bylo něco co jsem nečekal, ale zpracování mě oslovilo :)

marra38

marra38 (hodnocení, recenze)

Právě jsem shlédl tento výjimečný projekt na serveru Youtube. Je to skvělý nápad a mile mne to překvapilo

 (hodnocení, recenze)

Skvelý nápad, príbeh jedného dňa na zemi, veľmi pekne spravené, hlavnú úlohu mal v tomto prípade strih, ktorý sa určite vydaril, ale kedže som sám posielal video, mylsím že sa tam dalo zaradiť viac aspektov života, každopádne vzhladom na 90minutovú dĺžku je tam toho akurát. Myslím že za pár rokov to bude fungovať ako geniálna časová kapsula jedného (ne)obyčajného dňa prežitého na zemi (ne)obyčajnými ľudmi.

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

film bude mat premieru na YouTube 27. januara o 5pm PT, teda SR/CR tune in o 28. januara o 2am

Reklama

Reklama