Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Velkolepý projekt National Geographic! Migrují po miliónech, přežívají jako jednotlivci. Dokument, jehož tvorba trvala 3 roky. NGC štáby projely každý kontinent, urazily přes 676 tisíc kilometrů. Pro natáčení bylo použito nejšpičkovější technologie. Zachytili dosud nezdokumentované záběry. (Magic Box)

Recenze (6)

FortKnox 

všechny recenze uživatele

V sedmi epizodách přinese divákům dosud nezdokumentované záběry ze světa přírody a obeznámí je s nejnovějšími poznatky vědy o migracích. Zpestřením budou jistě i záběry ze zákulisí natáčení. ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý dokument, som zvyknutý na dokumenty od BBC, tento je trochu odlišný, ale kvalita je veľmi podobná. Uvidíte úžasné zábery a dozviete sa veľmi zaujímavé fakty a to všetko v pútavej forme. Znie to ako nejaké promo, ale je to tak :) 90% ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Na první pohled (možná) lehce skoupé, co se nových informací týče, avšak bohatě to několikanásobně (vy)nahrazují bonusy v podobě vědě o migracích resp. „v zákulísí“ a především samotné obrazové zpracování. Zvlášť na Blu-ray nosičích se jedná o nezapomenutelný zážitek. To vše v dokumentu z dílny National Geographic (již poněkolikáté) dokazujícího, že ty největší příběhy nepřichází z per renomovaných scénáristů, ale píše je příroda sama. Někomu může vadit jisté rozmělnění v podobě rozčlenění do více sekcí, na druhou stranu, každý si zde najde „to své“. Osobně mám pro všechny ty, kteří se zůčastnili tohoto vyčerpávajícího natáčení, absolvovali nekonečné množství hodin úmorného čekání (mnozí nasazovali i krk) kvůli jednomu několikasekundovému záběru, pouze slova obdivu a uznání. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Působivé, že ještě nějaká divoká zvířata v přírodě zbyla a homo economicus jim bez pasu dovolí cestovat. ()

Galerie (152)

Reklama

Reklama