Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (8)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Další horké želízko v hovni tušašské šlamastyky >dokumentaristiky< ? Ha, to jen další mistr nýmand a prý "cestovatel" (sic! - to je už psycho!) si hraje na velkého bílého sáhiba, otravuje domorodce, šaškuje do kamery a žvaní a žvaní a žvaní o ničem - a celé je to zase jen o tom, že se udělal vejvar na vejlety za veřejné prachy (...jo, i v Brnisku s tím mají >páni produkční< bohaté zkušenosti, záleží jen na tom, kdo s kým se v té žumpě zrovna poplácává po ramenou...) a partička pak vyrobila tahle drze bezpředmětná homevidea. Vsadím boty, že spousty lidí si vozí z dovolené lepší filmíky, než jsou tyhle matérie. Tak hlavně že "doma nejlíp", jojo soudruzi, tyhle malý domů >veřejnoprávě< zjevně pořád fungujou, tomu říkám pisskulturní socializhnus od A do ZET v praxi, zase jednou, že... °-/.. - - - - - (Poprvé a naposledy sledováno 27.10.2011 na >vlažném prostoru< , hodnocení nešťastně 7., komentář zde s opovržením jako první - 27.10.2011) ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

No, zase tak strašný, jak píše tady kolega, to není, ale viděl jsem už lepší dokumentární seriály. K vidění zde. ()

Abes odpad!

všechny recenze uživatele

Ty střihy jsou brutální, jako by mi někdo pouštěl diapozitivy a strašně u toho spěchal. Krásu nepoznaného světa nehodnotím. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první a třetí díl a hlavně Maledivy mě zaujaly. Víte jak "staví" nové území, nová pevnina? ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní projekt měl určitý potenciál, ale nedokázal ho dostatečně naplnit. Do hodin zeměpisu ho doporučuji jen v krajním případě, protože exoistují mnohem zajímavější počiny. ()

Reklama

Reklama