Reklama

Reklama

Inga Lindström


Zrušená svatba (E35)

(epizoda)
  • Německo Millionäre küsst man nicht (více)

Obsahy(1)

Komédia o neveste, ktorá si neverí, tajomnej správe a chaose, ktorý spôsobí jedna SMS. Krátko pred obradom obdrží Lina (Finja Martensová) SMS správu od tajomného odosielateľa menom M, ktorý ju varuje pred svadbou s milionárom Gedeon Burkhardom. Je za tým jej veľká láska z mladosti Max (Roman Roth)? Správa vyústi do zábavného chaosu s mnohými vtipnými situáciami. Film je vtipnou paródiou na predsvadobné prípravy, v ktorej účinkuje viacero zaujímavých vedľajších postáv. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se docela bavil. Ovšem diváky, kteří se chtějí dívat na film půlkou jednoho oka, jak je u sledování tohoto žánru zvykem, musím varovat, že než se stihnou zorientovat, kdo s kým, proč, jak a dokdy, tak za chvíli bude zase všechno jinak, pak se to ještě všelijak promíchá a na konci už z toho budou blbí úplně všichni včetně oddávajícího faráře. Potěšila mě zejména umělkyně bojující proti kapitalismu do chvíle, než si ji kapitalista začne vyživovat. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|5%| To je tak, když si na noční nevezmu notas a sleduju v děsně staré televizi debilní romantickou békovinu. Občas jsem se díval do mobilu a jen poslouchal a to mi myslím bohatě stačilo. Určitý nápad by tu byl, ale zpracováno je to děsně debilně. Prostě nelogická romantická pakárna, hloupé chování postav atd. Těch 90 min jsem vydržel teda – takže jedna zlatá medailička pro mě. Pár procent asi střílím za Gedeona Burkhardta, který mě bavil v Komisaři Rexovi a Kobře 11 (11 a 12.série). Tot vše. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama