Tampon Tango
Erotický
Japonsko, 1975, 56 min
Flipnic
Těžko hodnotit něco takovéhoto, ale přesto ... Ehm... tohle není japonský tzv. "pinku", ale regulérní XXX porno, který se vyznačuje jednou obrovskou výjimkou. A tou je, že genitálie a jejich průniky nejsou zakostičkované!! Ve všech japonských XXX Porno materiálech je ze zákona nutnost genitálie "rozostřit". V tomhle jsou Japonci podivíni a i když jsou ochotni zobrazovat nevídané násilí a zvrácenosti, klasická pornografie v jejich zemi proti Západu skutečně zaostává... Dalším výrazným prvkem tohoto "filmu" je, že ač se mi to absolutně nechce věřit, tak vznikl již v roce 1975!! Přitom působí velice kvalitně ve všech ohledech. Navíc je to docela sranda a chvílemi mi to hlava nebrala. S tampóny je asi sranda (já to nezkoušel!!), že "herečce" spadne na hlavu z ničehonic 1m velký meteorit ...? Proč ne. Prostě raritní kousek ve všech ohledech... Navíc jsou zde hezký holky (na to, že to jsou Japonky) a dokonce jsou i slušně (tedy od slova "slušnost"...) vyholené. Prostě nadčasové porno-dílko z dálného Východu.(28.1.2012)