Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý muž prijíma pozvanie na večeru od krásnej, úspešnej ženy vlastniacej vlastnú reštauráciu. Urobil však väčšiu chybu, než by si to čo i len predstavoval. (*CARNIFEX*)

Recenze (22)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nikterak originální ( podobných kousků už tady bylo víc ), ale přesto zábavná podívaná. Troufnu si říct, že i pro slabší jedince, protože gore je ( povětšinou ) mimo kameru, takže musí zapracovat fantazie. Lehce krvavá, napínavá i dojemná story, která má optimální stopáž. Navíc je Shareefa Daanish docela kus, takže pokoukání je o to příjemnější. ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

No mňa zarážalo to, že som nevedel či sa mám smiať alebo byť zhrozený dakedy. Bol som prekvapený ako sa mi páčila aj napriek tomu, že som videl čo robila. Bol som unesený z jej pôvabu a ako všetko robila s určitým nadhľadom. Ten vtipný nevydarený večer ma pobavil no to čo porobila ... Nádherná ale taká nebezpečná, že dovidenia. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak poslední snímek z šesti kousků indonéské hororové kompilace Takut: Faces of Fear se mi také líbil (už se těším, až to uvidím celé). Dara je vážně docela kost a tak se ani moc nedivím, že se u ní dveře s nápadníky otevírají docela často. Trošku pohoštění neuškodí, jenže druhou fázi této návštěvy si určitě všichni představovali trochu jinak. No a díky bohu byla pěkně krvavá, což já mám rád. Atmosféra měla slušné tempo, i když pravda občas muselo napětí ustoupit „dojemným“ chvilkám (kupříkladu snaze se zachránit z okovů), což jsem očekával, že bude nahrazeno, pořádným masakrem. Ten se bohužel konal jen napůl. Ale i tak jsem byl spokojený. Zvláště ten „dojemný“ závěr byl cool. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Schizoidní sadistická kanibalka, servírující ve své restauraci maso svých obětí, je na levný indonéský kraťas až příliš dobrá postava, než aby byl její potenciál plně využit. Námět prvotřídní, ale na scénáři se mohlo víc zapracovat, na půlhodinovou stopáž bylo ve filmu zbytečně moc zdlouhavých pasáží a naopak poněkud málo krvavé akce. Na druhou stranu oceňuju nápad, vizuál a pak taky jeden nenápadný odkaz na jistou "čínsko-japonsko-americkou čubku" s katanou. Po chvíli váhání zaokrouhluju dolů, protože i když snaha se cení, čtvrtou dávám filmům které mě osloví víc. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem viděl film Macabre, a tohle mi zase tak skvělé nepřijde. Jako jo, je to dobré, to určitě jo, ale nechválil bych to zase tolik jako ostatní diváci. Začátek je fajn, mučení pěkné. Ale uprostřed mi to přišlo takové bez (jak to říct) nádechu, smyslu. Ovšem poslední záběr na šťastnou Daru je k nezaplacení :D. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama