Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z krve tohoto města se zrodí ďáblův stín. Jaq Moltonová byla obětavá a šťastná matka, dokud jednoho dne nenašla doma svého syna, brutálně zavražděného jeho otcem Calem. Její bolest a utrpení se zvrátí v touhu po nelítostné pomstě. Jaq se vydá najít Cala, aby mohla vykonat tu nejkrutější odplatu. Její neutuchající pátrání ji přivede do města Roach, hemžícího se odpornými vampýry. Jaq na ně naráží na každém kroku a už považuje svou odplatu za ztracenou, když se seznámí s místím detektivem Dickem. Ten ji poskytne o Calovi závažné informace. Její manžel je obávaný upír, který plní úkol, jenž ohrožuje veškeré živé. Jaq však svou bitvu nevzdává. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť som raz poriadne prekvapený z hodnotení. Tomuto ste dali vyše 50%? Tejto nudnej amatérčine? Mal som to ináč chuť vypnúť po 15. minútach, napokon som sa premohol a dopozeral to, ale vzápätí som ľutoval, že som to nevypol. Celý film bol na smiech a ku kamere a hereckým výkonom sa radšej nevyjadrujem. (Chvalabohu to po 2-3 týždnoch kleslo pod 35%, ešte že tak :D) ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Zdlouhavé, nezajímavé a nudné. K dobrému hororu hodně daleko. Špatní až trapní herci. Příběh skoro jen o teorii. ( Hodnocení: 0/10 ) ()

oje 

všechny recenze uživatele

Neskutečně utahaný horror, který se dá přirovnat spíš k na koleně ušitému pokusu, na nemž si režisér může vychytat svoje nedostatky. Díky absolutně amatérskému zpracování se nepodařilo natlačit do filmu ani náznak nějakého drajvu nebo atmosféry. Kdyby se tvůrci nesnažili o hloubku a nechali hrdinku jen upravovat upírům fasádu brokovnicí, udělali by daleko líp. Když se ale zvedne vlna srdceryvných báchorek o mrtvém synovy, které jsou doprovázeny těmi nejnudnějšími a nejprázdnějšími dialogy, šance na druhou hvězdičku se beznadějně rozplývá. Lepší alternativou o boji s upíry je adrenalinovější Blade. Alternativa: Blade. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne. Tenhle film se snaží být cokoliv jen ne horor. Akční scény jsou neuvěřitelně směšné a upíři vypadají hrozně. Vím že film měl asi minimální rozpočet ale i tak se dá natočit aspon solidní zábava, to se ale nekoná protože režisér je takový střevo že každou scénu zabil čímkoliv jen mohl. A navíc hlavní herečka se mi vůbec nelíbila. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film mě nějak záhadně minul, když jej vydala nechvalně proslulá DVD edice, ale kupodivu jsem na něj narazil ve své opravdu bohaté filmotéce a tak jsem hodlal svou chybu napravit. Už dopředu jsem věděl, že půjde jen o další lacinou céčkovou záležitost, takže má očekávání nebyla vůbec velká. Spíše jsem se připravil na další nudnou podívanou, a jak se ukázalo, udělal jsem dobře. Tento film totiž mnoho zajímavé podívané nenabídl a nízké hodnocení napříč internetem si vysloužil zcela zaslouženě.    Scénář samotný příliš originalitou neoplýval, ale i s tím jsem počítal. Rozpočet evidentně moc velký nebyl, kamera byla otřesná, stejně tak i střih či herecké výkony většiny zúčastněných. Tvůrci se to snažili zachránit alespoň trochou té nahoty a celkem pohlednou hlavní hrdinkou, ale to byla jen kapka v moři zmaru. Najde se zde i několik rádoby akčních pasáží a trocha té umělé krve, ale jinak šlo jen o přehlídku nudy se špetkou zajímavé atmosféry a minimem světlých okamžiků.    Scénář byl plný teorií a úvah o upírech, andělech i samotném Ježíši, ale to bylo tak všechno. Samotný závěr byl směšný – no spíše (ne)pěkně dementní. Ostatně jako skoro celý film. Nebýt těch několika soubojů s upíry, byla to jen velká nuda. Tyhle ty filmy jsou jedna velká zbytečnost a ztráta času. Pokud můžete, raději sáhněte po něčem jiném. Vyložený ODPAD to nebyl, ale nemělo to k němu moc daleko. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Blade v kalhotkách (ne, ne, hraje to žena, aby jste hned nezačali shánět), mnohem méně akční, více "psychologický" (uvozovky zcela na místě), místy i zajímavý, což kdyby se rozvedlo a udrželo, mohl by to být alespoň trochu ucházející kousek. Nějvětší průser filmu je, že jde na něm vidět, že si jeho tvůrci ukousli mnohem větší sousto, než dokázali sežvýkat. Pár zajímavých scén na dobrý celovečerák nestačí a když mezi nimi zmateně přešlapujete na místě, zkazíte dojem i z těch několika pozitivních věcí, co vás napadly, nebo se vám podařilo natočit. Ten nejsušší a nejhloupější konec už pak jen vše doráží poslední ranou z nemilosti. Jeden z mála slabých filmů, u něhož mě mrzelo, že je slabý. Možná si to dám po čase znovu. třeba to bude napodruhé lepší. 1,5* ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

DVD Edice uvádí....už to mě mělo odradit. CITÁT - Když je den, spím a v noci vyrážím na lov.......... Zní to sice zajímavě, ale skutek, utek. Když totiž naše lovkyně najde upíra, několikrát na něj sice vystřelí, ale bez valného účinku. Při tom je divák donucen věřit, že lovkyně je " stará páka " která ví co dělá. Upír pak vstane a zbraň ji sebere. CITÁT - Teď já........... To je lovkyně za všechny prachy a ty prachy by potřeboval celý štáb, jinak by nemohla vzniknout taková tupířina. CITÁT - Děkuju, děkuju mockrát..........- Zda náš lovec chytí nebo nechytí Gorretta Lighthouse mi zůstane velkou neznámou. - odpad - ()

schizmo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprostá pecka! Film, ve kterém je všechno špatně - zlý příběh, plochý scénář, prachbídné výkony (ne)herců, tupá tupá a hovadská kamera i střih. A ta produkce! Ta je tak zlá, že tam vlastně žádná ani není. Tohle kdyby předložil student byť jen prvního ročníku filmové školy, tak by ho z fleku poslali kopat kanály. Ne, ne a ještě jednou ne. No každopádně ne! Ne v žádném případě!!! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle se celkem nechalo, pěkná ženská loví upíry a hledá starýho, který jí zakous syna (no co měl hlad). Je tam vidět i celá nahá. Dějově to nebyl zázrak, ale koukatelný to je. Jen poněkud název je dost zavádějící a k tomu se moc nehodí. ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Dílo tak záživné, že by i upír Dracula balil veškeré své rakve a odstěhoval se na slunnou Hawai. Kamera, střih, režie, scénář, herci, hudba… prostě všechno, co film může nabídnout je zde špatně. A špatný jsem zřejmě i já, že jsem vydržel se na to dívat do konce. Proboha proč? 5% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ďalší film z distribúcie DVD Edice. A ako vo väčšine prípadov jedná sa o dosť amatérsky robený film, postrádajúci patričné kúzlo kinematografie. Vidieť znamená, že ste premárnili 92 minút svojho života filmom, ktorý za to vonkoncom nestojí. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Tak hlavně není sporu o tom, že je to slaby. Jak třeba JasonCZ píše, že je to kvalitní horor, tak buď zapoměl před kvalitní připsat NE a nebo je to první horor co viděl. Kdyby napsal průměrný - to bych ještě bral, má asi jiný vkus, ale kvalitní rozhodně ne. Od nízkorozpočťáku se nic moc čekat nemohlo, taky jsme se ničeho nedočkali a český dabing tomu nepřidal, řekl bych spíš naopak -> 1 a 1/2*. Také je od výše zmiňovaného velice nepěkné, že nám spamuje čsfd svými příspěvky obsahující linky na stažení daného filmu, předělat čsfd na warez fórum rozhodně nechceme! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Život Jaq se změní v tom okamžiku, kdy najde svého syna zavražděného. A jakmile zjistí, že vrahem je její manžel Cale,který se změnil v upíra, a toužíce po krvi zabil toho nejbližšího, přísahá pomstu, ať to stojí co to stojí. Pátrání po Calovi ji zavede do městečka Roach, kde se spojí s detektivem Dickem, který jí může pomoci Cala nalézt a pomstít se... Tak tento film jsem moc nepobral. Už od prvních minut těžká zívačka, místo akčních scén hodně filozofování o nesmrtelnosti chrousta, o nějakých hereckých výkonech nemluvě. Inspirace Bladem je více než zřejmá, ale jeho kvalit tento film nedosahuje ani náhodou (až se mi skoro příčí psát Bladovo jméno v tomto komentáři). Od odpadu tento film zachránilo jediné - docela originální vysvětlení proč upíři tolik touží po krvi, a co krev v jejich organismu dělá - ale víc než jednu hvězdičku si tento film rozhodně nezaslouží.. ()

masw 

všechny recenze uživatele

DVDedice překvapila, člověk by si myslel že uvidí klasické béčko nebo céčko točené ruční kamerou a nakonec ho překvapí sice neoriginální příběh s téměř nulovými efekty ale zato v nádherné až comicsové (ikdyž místy připomíná i videa v PC hrách) stylizaci a na takový druh klišoidního filmu i povedené atmosféře. Sakra velice povedený amatérský film! ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Plno keců a teorie o upírech, ale utahaná nuda, která diváka nepřipoutá k obrazovce. Když dojde na nějakou tu akční scénu, tak je nepřehledná a nejsou vidět ty podstatný detaily, takže vlastně je v nich divák zmaten. Nízký hodnocení zde na fóru je na místě. Pro zažraný a vyložený fanoušky veškeré upíří tématiky to ale může být kousek do sbírky a může si tam najít to svoje. Pro mě film, kde jsem byl rád za konec a podruhé se k němu už nikdy nevrátím. Z upířích pro mě velkofilmů na prvním místě je Interview s upírem, ten se mi opravdu líbí, pak samozřejmě taky nejlegendárnější klasika upířin Drákula. ()

Reklama

Reklama