Moje matka je na holky

• Španělsko

A mi madre le gustan las mujeres

My Mother Likes Women

Komedie

Španělsko, 2002, 96 min

Rozpočet $-miliónovTržby USA $82,916Tržby Celosvetovo $2,730,000(14.12.2009)

Božínku to byla blbost..(16.1.2009)

• playboxguest

Nečekala jsem zázraky, ale nakonec jsem se stejně u tohoto od začátku hodně předvídatelného filmu nudila víc než je zdrávo a ke konci už jsem některé části brala rychloposuvem... Tenhle kousek už si znovu nedám.(31.8.2010)

Tento snímek je vyprávěn z jistou mírou nadsázky a nebere se až tak smrtelně vážně. Tak jsem ho vnímal a pokud před vstupem do kinosálu ve mě určité pochybnosti byly, tak po skončení projekce jsem odcházel usměvavý jako sluníčko. Zkrátka tahle dámská jízda se mi moc moc líbila a vůbec nejsympatičtější z hereček mi byla jednoznačně půvabná Leonor Watling.(11.1.2005)

Jen díky milému spojení Španělsko - Česko a oblíbené Silvii Abascal.(30.5.2010)

• farmnf

Ženská lesbická slátanina, která se odehravá mezi Prahou a Madridem. Dcery evidentně nemají co na práci, tak donekonečna řeší homosexuální orientaci své matky, dokonce si o tom i zpívají. Nejidiotštěji působí pražská část filmu, kde vystupuje takový sladce se usmívající blbec, co říká furt "Vodička, vodička". Smrdí pětníkem a sbalí tu nejhezčí španělku. Pak všechno dobře dopadne a pořádá se zahradní párty. Celý film je koncipován tak, že češky jsou vychcané teplajzny, co lezou v Madridu do postele se staršími umělkyněmi a tahají z nich prachy...ono to možná dokonce tak je..(11.7.2009)

Celkem ucházející oddychový snímek, který pro mě pozvedává okouzlující Leonor Watling, chytlavá ústřední píseň a fakt, že jsem viděl verzi s maďarským dabingem :) Naproti tomu mně nesympatická Eliška Sirová a vůbec celá pražská návštěva vše zase táhnou zpět do průměru. Holt, Pedro to není.(4.3.2011)

první polovinu filmu bych zařadila do horší komedie, druhá polovina, film trošku zachraňuje, ale jen trošku. Komedie na toto téma by šla natočit úplně jinak!(24.8.2009)