Reklama

Reklama

Král Škorpion - Bitva osudu

  • Česko Král Škorpion 3: Bitva osudu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Kdysi prosperující Mathayusovo království je v troskách. Překvapivě to nebyl člověk, kdo krále srazil na kolena, ale plíživá a strašlivá morová nákaza, která si vyžádala i život jeho ženy. Mathayus se opět stává obyčejným žoldnéřem. Egyptu nyní vládne mocný král Horus, jeho mladší bratr Talus je ale přesvědčen, že králem se měl stát on. Aby mohl svrhnout krále, vydává se se svou armádou na Dálný východ pro Knihu mrtvých, kterou má u sebe bratrův spojenec, král Ramusan. Ten, aby Taluse zastavil, najímá Mathayuse a společně s ním i germánského válečníka Olafa. Mezitím Talus unese Ramusanovu dceru. Pokud ji Mathayus zachrání, Ramusan mu ji dá za ženu a s ní i celé své království. Podaří se Mathayusovi znovu získat dávnou moc a slávu? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsme se dočkali výrazného zlepšení, oproti předchozímu dílu. Přesto však ne takovému, aby se opět nejednalo o silně podprůměrný snímek s nelogickým dějem a s mizernými herci. Scénář opět úplně mimo mísu, je pojatý velmi jednoduše a děj jako takový je absolutně bez spádu, či nějaké atmosféry. Herecké obsazení o poznání lepší, přesto zde není snad ani jediná postava, která má nějaké charisma. Dialogy či nějaký humor je zde buď velmi špatný nebo velmi násilně protlačený až nevkusný. Souboje celkem ujdou, celkový dojem kazí špatná kamera a střih. Jako zlepšení tu jednoznačně je, o tom žádná. Snad budou tvůrci touto vzestupnou tendencí pokračovat a další díly Krále Škorpiona budou už jen lepší a lepší. 2/10. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Na jedničku to samozřejmě nemá, ale oproti dvojce je to obrovský skok dopředu! Fajn příběh, spousta tak chvilek s Bostinem Christopherem, které byly tak trapné až byly vtipné. Výborný záporňák Billy Zane! Samozřejmě skvělý Ron Perlman, který se mi ale zdá, že hraje v každém druhém filmu. Dostatek akce a ke konci démoni MMA Kimbo Slice a WWE Superstar Batista! Jediným opravdovým mínusem toho filmu je sám jeho hlavní hrdina. Victor Webster je pro mě neznámý, necharismatický a nezajímavý herec, který nepředvedl prakticky nic. Kdyby hlavním hrdinou byl znovu The Rock, tak si myslím, že se může trojka rovnat jedničce. ()

Reklama

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se tímhle vůbec někdo zabývá?! Hodně špatný film, hodně zlé bojové scény a velmi podprůměrné herecké výkony. Tohle je snad horší, než kdejaký 10 let starý TV seriál. Ron Perlman koukám už bere taky všechno a teď tomu nasadil korunu. Nejenom, že tu vypadá jak idiot, on i tak hraje. No a o těch ostatních nemá cenu radši ani psát. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak a tuto začala už aj tak ľahká séria padať ku dnu. Nie je to síce odpad, na to ešte triky, výprava aj obsadenie stačilo, ale veľká zmena. Victor síce riadne nabral od Mutant X, ale Rock je Rock. Aspoň tie "cameá" Davea Bautistu a Kimbo Slicea boli dobré. Naproti tomu Billy Zane a hlavne chudák Ron Perlman, tí sa tu ocitli asi nešťastnou náhodou a museli to potom aj ľutovať. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ron Perlman a Billy Zane bol snáď po poriadnom týždňovom záťahu, keď súhlasili s účinkovaním v tejto nechcenej paródii na žáner sword&magic. Ale na režiséra a scenáristu aj tak nemajú. Tí dvaja splietajú dva na tri, do kopy dávajú kultúry ako akkadsku s Angkor Vatom , rímskej ríše (stavby a odevy legionárov), japonských ninjov, afrických Zulu a severských Vikingov s tibetskou knihou mŕtvych. Všetko navyše zvýraznili vysokou kadenciou hlášok, ktorým chýbalo zväčša správne načasovanie a obrovským prehrávaním najmä zo strany jediných dvoch pánov hercov Rona a Billa. Čo sa týka logiky, tá mala počas natáčania filmu dovolenku, mať bojových slonov a nechať ich v bitke len tak stáť, nepustiť ich na nepriateľa, to keby videl Hanibal, vlastnoručne by veliteľovi vyrezal z tela srdce. Mať špeciálne vycvičenú jednotku ninjov a nebrániť posvätnú knihu ale potulovať sa po džungli.. no čo už, mať takých hercov a natočiť toto čudo, tomu sa povie umenie. Ale keďže fantasy žáner nie je práve (až na Hobbita) príliš v kurze, musím byť vďačný aj za tento sterilný diétny predkrm, v očakávaní že v decembri si prídem na svoje... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)
  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)

Reklama

Reklama