Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudebně zábavný pořad s Tanečním orchestrem Československého rozhlasu dirigovaným Felixem Slováčkem a za spoluúčasti jejich hostů. (Česká televize)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele

Pořadem provází Marie Tomsová, která má průvodní slovo a uvádí hosty, kteří vypráví o vánocích. Mezi jednotlivými hosty (Brzobohatý, Jirásková, Galatíková, Dáda Patrasová, Hlaváčová s Munzarem, Horníček, Rudolf Hrušínský) vždy zazpívá zpěvák svou vánoční píseň (Korn s Rottrovou, Jitka Zelenková, Bambini di Praga, Patrasová, Zagorová, Petra Janů, Peter Dvorský s Karlem Černochem, Vondráčková) za doprovodu Tanečního orchestru Československého rozhlasu pod dirigentskou taktovkou Felixe Slováčka (odtud název pořadu Felixír). K tomu ještě vystoupí Rudolf Rokl se svým piánem a nějaká baletka. Dnes už zastaralý pořad, který ale milovníkům starších nenáročných lehce zábavných pořadů připomene pár osobností, které mají rádi. PS: pořad Felixír se od 4.2.2011 vysílá pod vedením Felixe Slováčka na Dvojce Českého rozhlasu v pátek ve 21,30 hod. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Horníček snědl banán - "to je rekvizita nebo skutečné?! no jo televize na to má..." :)) njn jak výstižné v dnešní době ČT. Jinak milé povídání co se již dnes netočí a ani bohužel nenatočí... 5hvězd ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Pořad Felixír se v rozhlasové podobě vysílá od 4. 2. 2011 pod vedením Felixe Slováčka na Dvojce Českého rozhlasu, a to jako hudební revue s více jak desítkami písní s hvězdami naší a zahraniční hudební scény. (otík)

Reklama

Reklama