Reklama

Reklama

Německá superstar Til Schweiger napsal, zprodukoval, zrežíroval a také si zahrál v této úsměvné a dojemné komedii. Henry je nevyzpytatelný scénárista, který se vrhá z náručí jedné nešťastné aféry do druhé. Pracovně na tom není o moc lépe. Jednoho dne však dostane životní příležitost napsat filmovou adaptaci slavného románu, který samozřejmě nenapsal nikdo jiný, než jeho bývalá přítelkyně a životní láska, Catherine. Jenže všechny jeho naděje na konečně šťastný a úspěšný život se obrátí vzhůru nohama, když se u jeho dveří objeví osmiletá Magdalena. Údajně je jeho dcerou a produktem dostaveníčka na jednu noc. Byla svěřena do péče svého biologického otce, než se její matka v zámoří vypořádá se soudním procesem. Otcovství není nikdy procházka růžovou zahradou. Ale když se to stane přes noc – zrovna když se snažíte napsat své životní dílo a získat zpět lásku svého života – je to prakticky nemožné! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger chtěl zviditelnit svoji dceru, tak si pro ni napsal film a sám si ho i zrežíroval. Postavil ji tak do centra a kolem ní uplácal sentimentální, klišovitý a pitomý příběh plný nesympatických postav. Jediným sympaťákem zůstává tak sám Schweiger, který hraje opět stejnou postavu jako ve svých dvou předešlých filmech Zajíček s ušima a Kuře bez uší (talentovaný proutník bez peněz). Vtipné mi to moc nepřišlo, naštěstí se mu ale jako vždy povedl alespoň písničkový soundtrack. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1170. hodnocený film: Po snímcích "Keinohrhasen" a "Zweiohrküken" je tohle další skvělá komedie, kde exceluje zejména Til Schweiger. Tohohle herce já skutečně můžu a to nasvědčuje i jeho pořadí v mém řebříčku TOP herců. Film je vtipný, přiměřeně ujetý, s dobrým příběhem a navíc je plný dobré hudby. Nemůžu jinak, než že mu dám 5* a tak jej mohu jen doporučit. 5* ()

Reklama

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení... :-) Tedy děj je předvídatelný, nápad prostý (zde nečekejte žádné překvapení), ale vše vynahrazují režie, střih, mimika a humor... Režie - je vidět, co chce režisér celkovým vyzněním říci, obzvláště když do ústředních rolích postaví sebe a svou dceru. Střih - trochu nezvyk, jedná se o opravdu rychlé svěží prostřihy statických záběrů, funguje to ale 1 (za mě rozhodně víc než pohyblivost a la italské seriály.) Mimika - k tomu už se vyjadřovali jiní. Humor - oceňuji vkusnost a nenucenost. Na německou tvorbu vysoký nadprůměr a z filmu celkově pohodový dojem... Z výše uvedených bodů nevidím důvod ke snižování 5 hvězdiček... Doporučuji pro chvíle odpočinku ;-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NADEŠEL ČAS PROJEVIT TROCHU ODPOVĚDNOSTI“...... /// Henry je chlápek, kterýho ženský nenáviděj, ale každá ho chce. A nejednou – holka u dveří (dítě vole, malá holka, taková vokatá, zdravě voprsklá…). Čekám… půl hodiny a furt nic. Furt se vykecávaj, vysvětlujou, jako bych byl dement (ne, neznaj mě!) a souhlasím s tím, že je to takový milý….. ale nuda! Holčička je holčička (ale taková Sue byla jinej kalibr) a příběh se utápí ve vztahu Henry vs. ženský. Ftipný? Holčička zapálí byt a je v klidu, vlastně voba jsou v klidu, což je fajn, ale že bych z toho byl nějak extra vodvázanej… Nezáživný – leda, že by vám to připadalo SLADKÝ. Zvláštní je, že neřešej kraviny a přitom se v nich utápěj. Každopádně je z ,,Kohouta“ cejtit nadšení (kdyby to šlo, tak by asi Til Schweiger hrál i tu holku….), ale ani to nestačí, aby konflikt – co je to vlastně bejt táta, vykouzlil víc než jen hafo lacinejch gest, útok na rodičovský city a zjištění, že děti vám změní život k lepšímu. Spíš zklamání…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Tak nějak v životě tápu. 2.) Běžně nacházím před svejma dveřma cizí děti (???? tak tohle radši nechám bez dovětku….). 3.) Thx za titule ,,Sysel“ a ,,iqtiqe“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Začátek nic moc, přechytřelé děcko bylo dost protivné, a kromě nepřehlédnutelného charisma, kterým Til disponuje ve značné míře, nebylo čím zaujmout. Naštěstí se to slibně rozjelo za podpory výborného soudtracku a docela dobré zábavy obou tatínků, včetně čím dál milejší dcerušky a sympatické Katariny. Story, hudba, režie celkem za 3, čistá hvězda patří Tilovi za svou personu i ukočírovanou režii a výběr hudby. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jako jediný z protagonistů používá Henry výhradně elektroniku Apple, ostatní od všech značek kromě Apple. (sg.sysel)
  • Jeden z filmů, na které se Magdaléna (Emma Schweiger) dívá u Henryho (Til Schweiger) v bytě, jsou Nesmiřitelní (1992). (m.xFuck)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Berlíne a v meste Postdam. Začalo 21. júla 2010 a skončilo 13. septembra 2010. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama