Reklama

Reklama

Německá superstar Til Schweiger napsal, zprodukoval, zrežíroval a také si zahrál v této úsměvné a dojemné komedii. Henry je nevyzpytatelný scénárista, který se vrhá z náručí jedné nešťastné aféry do druhé. Pracovně na tom není o moc lépe. Jednoho dne však dostane životní příležitost napsat filmovou adaptaci slavného románu, který samozřejmě nenapsal nikdo jiný, než jeho bývalá přítelkyně a životní láska, Catherine. Jenže všechny jeho naděje na konečně šťastný a úspěšný život se obrátí vzhůru nohama, když se u jeho dveří objeví osmiletá Magdalena. Údajně je jeho dcerou a produktem dostaveníčka na jednu noc. Byla svěřena do péče svého biologického otce, než se její matka v zámoří vypořádá se soudním procesem. Otcovství není nikdy procházka růžovou zahradou. Ale když se to stane přes noc – zrovna když se snažíte napsat své životní dílo a získat zpět lásku svého života – je to prakticky nemožné! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

B.Jay 

všechny recenze uživatele

Světe div se, vůbec to nebylo špatné. I když jsem recept na kohouta na víně nedostal, tak ty dvě hodiny milé zábavy rozhdoně stály za to. Til Schweiger je takový německý Hugh Grant a jde mu to zatraceně dobře. Emma Schweiger je místy na zabití, ale kdo by odolal jejím kukadlům? Já ne. Na čisté 4 to není, ale v rámci německých komedií...gut, sehr gut! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger je skvělý herec, ale jako režisér musím říct, mi zatím moc nesedí. Neříkám, že Kohout na víně je špatně natočený film. On možná není ani špatně natočený, jen je natočený tak neobvyklým způsobem, že bude chvíli trvat, než si na to koulení, poulení a vyšpulování očí před kamerou já zvyknu. Je to totiž hlavní devizou filmu. Ve výsledku je film víc bláznivý, než ze života, což je určitě k dobru, protože občas je takové filmy taky potřeba dát. Na druhou stranu je tady Til dost nemastnej a neslanej a vše vynahrazuje jeho dcera, která je jeho skutečnou dcerou, a která naprosto suprově hraje rozmazlenýho spratka tak dobře, že kolikrát nejde ani nevěřit, že to hraje. Til přes to všecko ale jenom hodí věci za hlavu a jede dál svůj život neživot v bytě, kterej vypadá jak radio stanice islandských telekomunikací. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, který je svým způsobem velmi dobrý, na to, že je točeno Německé produkcí, tak klobouk dolů, německé filmy, většinou nestojí za nic, ale co hodně pomohlo, byla velice roztomilá dívenka v tomto žánru, asi nebýt jí, její bezprostředností, které má neskutečné kouzlo, asi bych nehodnotila takto, prostě na dívence stojí celý film, a i německý jazyk se dal přetrpět, ačkoliv nemám ráda tento jazyk, takže já jsem spokojená ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Otec s dcérou si viditeľne rozumejú, film je svieži, je tam sranda, dievčatko je milé a šikovné. Ale. Ale postavy sú takými figúrkami, že ak by sa na to pozrel niekto nestranný, tak si pomyslí, že Nemecko je krajinou magorov, že by sa ani blbý a blbší nechytali. Od malej baby po jej oboch ockov a tiež nesvojprávne ženy, ktoré sa tam ocitli. Naviac je film príliš dlhý, takže tri hviezdy len tak-tak. –––– Neviem zaobchádzať s deťmi a nemám k nej žiadny vzťah... –––– Ja som v tvojom veku veril na bociany. – Lebo vtedy ešte nebol internet. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Téééédy, to jsem se zas jednou sekl.... Ač, jako každý suděťák mám v sobě mnoho německé krve, tak nějak historicky z principu koukám na obzvlášť německé filmy s určitým despektem - asi tak jako autosalon na TV Prima na všechny auta mimo německých a zvláště z koncernu VW.... Ale, že se budu 2 hodinmy bavit a usmívat jsem fakt nečekal... Opravdu, ale opravdu ne... Ač má film nějaké nmouchy (no a co), je to film báječný a krásný a lidský.... No není to krásná omluva a poklona německé kinematografii? Tak německý filme sorry.... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Berlíne a v meste Postdam. Začalo 21. júla 2010 a skončilo 13. septembra 2010. (MikaelSVK)
  • Jeden z filmů, na které se Magdaléna (Emma Schweiger) dívá u Henryho (Til Schweiger) v bytě, jsou Nesmiřitelní (1992). (m.xFuck)
  • Jako jediný z protagonistů používá Henry výhradně elektroniku Apple, ostatní od všech značek kromě Apple. (sg.sysel)

Reklama

Reklama