Reklama

Reklama

Kůň pro Danny

(TV film)
  • USA Horse for Danny, A

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Daniela bydlí na farmě u svého strýce - jezdeckého trenéra. Danny moc touží po svém vlastním koni. Jeden takový by tady byl - Paleček a Daniela udělá vše proto, aby jej získala. Věnuje mu veškerý svůj volný čas, stará se o něj a pilně trénuje. A třeba na ně čeká i nějaké vítězství... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ani sebekrásnější koník nevyváží obludně ambiciózního spratka, který bohužel hraje v příběhu prim. Paleček byl roztomilý, o to víc mě štvalo, že se stal živou hračkou v rukou výchovou nepoznamenané puberťačky, za jejímiž rozmary dospělí s rozumem v ofsajdu povlávají jako mokré kapesníky na šňůře. ()

liborzel 

všechny recenze uživatele

Mytologie napsal:Neurazí,nenadchne.Ano-mě film skutečně neurazil,ale zato mě zcela nadchnul.Miluji tenhle druh filmů o lásce mladého,nezkaženého a bezelstného človíčka ke koni-o opětované lásce a důvěře jednoho k druhému.Moc se mi líbilo,že 11ti letá dívenka v podstatě "vychovávala" svého strejdu.Paleček byl kouzelný a prostředí dostihového sportu samozřejmě taky.V podstatě nemám co bych tomuto tv. filmu vytknul.Dokonalý herecký výkon Leelee Sobieski předčil výkony dospělých herců.A když hlavní postavu nadabovala svým kouzelným hlasem Tereza Kerndlová.... ()

Reklama

Galerie (30)

Reklama

Reklama