Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Přestože se jedná o prostý předem daný scénář s několika klišé, se nemohu ubránit velkému nadšení. Pohodová, nesmírně svěží a enormně zábavná zimní podívaná s náznaky romantiky z luxusního horského střediska. Zimním radovánkám neholduji, ale tohle mě bavilo, a to moc. Sympatické postavy v čele s Felicity a vždy pohodovým Billem N., který má však strašně málo prostoru. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že se do sympatické poskakovačky na prkýnku zakouká šarmantního boháč? V běžném životě v podstatě nulová a ve filmu takřka stoprocentní. Takže kdyby nebyly záběry Alp tak fascinující, kdyby Bill Bailey nesváděl dokonalý souboj s mikrovlnkou a kdyby se Bill Nighy nepředvedl jako pohodový řešitel problémů, tak by tento snímek ode mne patrně dostal naloženo za žánrovou nudu. ()

Reklama

Pavliable 

všechny recenze uživatele

Holka se bojí skákat, potřebuje nakopnout. Chlápek si má vzít krávu, taky potřebuje návod. Příběh je hrozná srajda, ale to se dá čekat už při pohledu do galerie. Sláva bohu - byly tam obličeje, na které se dalo koukat a nebudu lhát sama sobě - já (nejenom) jsem si to pustila, protože tam hraje Ed Westwick (i když tam celou dobu vypadal, že mu někdo do krku vpáčil hodně dlouhé pravítko). Hodně oddechový film. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné pozeranie i ked trochu nudné. Nápad určite dobrý o talentovanej skateboardistke, ktora stratou mami príde o motiváciu súťažiť a životnú silu napredovať. Škoda spracovania, ktoré zaostáva za prvotnou ideou i ked rakúska príroda je nádherná. Herecké obsadenie mohlo byť tiež zaujímavejšie, takže u mňa 3 hviezdičky. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Můj ty světe! Anglická popelka na prkně! Celý film jsem se cítil, jako by mi někdo vrážel sirky pod nehty, ale držel jsem se statečně! Dokoukal jsem to bez jediné přestávky na zvracení a měl jsem u toho jen několik hloupých a sexisticky perverzních komentářů. Stále jsem čekal, kdy některá z hlavních protagonistek odhalí alespoň jedno své kůzle a já zbrkle přihodím ještě jednu hvězdu, neboť se k tomu celý ten hloupý film schylovalo, ale nakonec nebyla vidět ani jediná holá prdel. Zcela a úplně mne dorazila závěrečná titulková šou, za kterou jsem paradoxně ještě hvězdu ubral, anžto kalich trapnosti již přetekl. Božínku, tak tohle tedy skutečně ne! 25% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Felicity Jones hrá 19-ročné dievča. V skutočnosti mala počas natáčania 27 rokov. (ywo666)
  • Film sa stal v pokladniciach veľkým prepadákom, keď si na seba nezarobil ani polovicu nákladov (5,5 mil. dolárov oproti 13 miliónovému rozpočtu) (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Sankt Anton am Arlberg v Rakúsku a v Garmisch-Partenkirchene v Nemecku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama