Láska přes lístečky (neoficiální název)
Post-It Love
Krátkometrážní / Romantický
Velká Británie, 2008, 3 min
Hrají:
Lee InglebyObsah
Krátkometrážní britský snímek podobný australské alternativě SIGNS (2008), ve kterém sledujeme vztah dvou mladých kolegů z práce, kteří spolu komunikují opravdu nevšedním způsobem a nechávají všude možně bizarní vzkazy. Dozvíte se, k čemu mohou být užitečné lepicí papírky na poznámky. (Stanislaus)
Shushika
Platí to samé co pro "Cedulky". Už tři minuty mi ale na tu ulepenou roztouženost přišly hrozně dlouhé...(8.3.2011)
Pethushka
Tak jednoduché a tak krásné... Skoro bych řekla, že se jedná o umělecké dílo, odmyslíme-li ne příliš dobře vybranou hudbu. Ten filnální obraz byl ale skvělý. Navíc chválím perfektní výběr herců. Jen jediná věc mi vadí...ta přehnaná naivita..přes papírky k lásce.(26.7.2011)
cheyene
Fajn romantická podívaná, ale na víc jak 3* to nevidím. Hlavní hrdina mi nebyl sympatický, hudba mě nezaujala a v porovnání s Cedulkami, Validation nebo i Love Language je to výrazně slabší.(28.6.2011)
BigDeal
Kvôli akej-takej kreativite (umiestnenie obrázkov z lepiacich papierikov) ma to láka prihodiť hviezdičku, ale nemôžem. Všetky tieto romantické kraťasy ma totiž začínajú akurát tak rozčuľovať. Ale k veci. Myslím si, že je to snímok nechutne účelový, schválne detinsky naivný a presladený, neúprimný, utláčajúci posledné zvyšky reality a útočiaci na citlivejšie publikum, ktoré hneď po zhliadnutí kraťas zdieľa na svojom FB profile, kde do popisku natlačí aspoň 400 srdiečok. Bleach!(20.6.2011)
Stanislaus
Milý a příjemný kraťas o neskutečně originální komunikaci mezi mužem a ženou, který je dosti podobný Cedulkám, ale je o píď za nimi. Ale i tak dost povedený.(18.12.2010)
Earl_23
Taková napodobenina Cedulek. A ještě ke všemu slabá.(8.8.2011)
Machrovic
http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/laska-pres-listecky (s českými titulky)(30.10.2011)
Madlenka26
Milé, hezké, nenásilné a zamilované. Taky to někdy zkusím :-))(26.7.2011)
Sfinkter
Přidat romantičtější hudbu a obsadit výraznější tváře, byli bychom s konečným dojmem někde jinde.(26.2.2011)
Handle
Se srovnáním s Signs o chlup slabší...(16.3.2011)
Frecklie
Milý, roztomilý a výstižný, já chci taky! :) Jenže Cedulky jsou pořád o něco lepší.(29.1.2011)
Pavelos
Jednoduché, nápadité, roztomilé, krátké a moc příjemné:-)(17.3.2011)
DaUr
Svěží a originální, ale bez pointy a charismatu, což jsou věci, které takto krátký film zoufale potřebuje.(13.12.2010)
dita.krizova
Jasně, bylo to roztomilé. Láska je láska, co si budem povídat. Ale představte si to, kdyby aspoň jeden z nich neměl takový výtvarný talent, jak by asi ty obrázky z lístečků vypadaly?!(15.4.2012)
boombang
Budu zjevně opravdu jeden z mála, ale dávám tomuto filmíku plný počet bodů. Za nápaditost, za optimizmus a za tu neskutečně hezkou a sympatickou holku. Video zde: http://www.youtube.com/watch?v=TsKghhQ41FM(17.12.2010)
Via
Milé, jednoduché, výstižné, nesmělé, ale hlavně oboustranné... ;) (v češtině Láska přes lístečky)(20.12.2010)
Phoeniyx
Celkem to ujde ale cedulky jsou lepší.(7.11.2011)
LadyEsik
Hudba byla jak od prvňáčků ve školce :)(8.2.2012)