Reklama

Reklama

Agents of Secret Stuff

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 2010, 35 min

Obsahy(1)

Krátký, komediální film, režírovaný Wong Fu Productions, herci jsou většinou baviči z YOUtube. Aden (Ryan Higa) je tajným agentem A.S.S. (Agents of Secret Stuff), a aby dostal odznak H.O.L.E. (Honorary Operative License Entitlement) musí chránit Taylor (Arden Cho) před organizací S.I.N.S (Society Involving Not-so-good Stuff). Vydává se za normálního mexického spolužáka ze střední školy, a protože je podezíravý a světa neznalý, má problém mezi ostatní zapadnout. (J3T)

(více)

Recenze (4)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Dávam síce tri hviezdičky, ale pocity sú kladné. Tento filmík si totiž vyrobili štyria kamaráti len pre radosť a keďže je to skrz naskrz amatérske (v zmysle "nepracovali na tom profesionáli") a teda chlapci nemajú skúsenosti s točením filmov (nie, 3-minútové videá na youtube sa nerátajú medzi filmy), musím uznať, že som bol príjemne prekvapený (humor Ryana Higa mi vyhovuje). Problém je ale v tom, že tento humor viac vynikne pri spomínaných 3-minútových youtube videách s rýchlym strihom, ako pri dlhých scénach v 35 minútovom filme, kde už treba aj rozpovedať príbeh. Aj tak ale verím tomu, že ak by sa pohrali pri strihaní a skrátili to celé na 25 minút, bolo by to aspoň o 20% lepšie. ()

Snathoras 

všechny recenze uživatele

Nigahiga je prostě borec! Ty jeho nápady jsou originální a není se čemu divit, že je jednou z ikon youtube součastnosti :) ()

POWY 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho neočekával, Ryan Higa s jeho humorem nesedí každému. Já ho také moc nemusím, ale tenhle počin se mi líbil. Rozhodně bych takovéto filmy viděl mnohem radši v televizi, než cokoliv rádoby zábavného co se dneska vysílá! Nějaký náznak příběhu tam přece jenom je, nečekejte však nic velkolepého. Jednoznačně mě tenhle film pobavil a doporučuji ho zkouknout ;) ()

Reklama

Reklama