Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (803)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ou.. Téměř plná PÁLKA!! Úžasný Thriller, který je Stylový, Moderní.. Zcela něco Nového a pro dnešní mládež strašně Atraktivní ! .. Zíral jsem jak krásně a nevídaně je to celé natočené, celé je to podtrhnuté krásným Soundtrackem ! Brutalita je Perfektní, Peters se s tím nesere! Záporák je Super! Hnusný, slizký Mexičan! A závěrečný TWIST jsem fakt nečekal a mile potěšil.. Doporučuji Všem Divochům! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vizuálně neskutečně protřelé a atraktivní, barevně přefiltrované, vytuněné, ryze "imidžový" film. Ne že by snad solidní děj byl až na druhém místě, ale fanoušci tvorby režiséra přesně vědí co a jak. Pro diváka laika to bude po všech aspektech konzistentní film a solidní zážitek ať už v kině, či kvalitní domácí projekci například na dvd. Herecky povedené, hudebně stylové. Film se solidním spádem a líbivým feelingem. Jako vždy zdatně reflektující současnou dobu. Místo sportu tu máme drogy, proč ne, i tak se to dá uchopit. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

videna unrated verzia, cize som bola dve a pol hodiny v extraze. kto to tromfne, bitches?! nebudem sa vykecavat, ale od pribehu, po scenar, cez reziu az po herecke obsadenie, vsetko dokonale. A my, co mame radi sem tam nejaku tu krvicku, trosku viac krvicky, tak uz je to definitivny movie paradise. Dikes, Ollie, dalsi skvely film z tvojej dielne. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Velice hloupy a o dost mene, ale prece jen docela zabavny Stone. Jeho dalsi dekada je vizualne navratem do zfetovanych devadesatek a pribehove neco mezi cervenou pornoknihovnou a prekombinovanou detektivkou. Kdybych nad Stonem uz davno nezlomil hul, citil bych se znechucen. Btw herecky je to o Del Torovi, vsichni ostatni jsou krovi ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Během snímku jsem si sepsal pravidla zbohatnutí na pěstování trávy v Kalifornii. Je nezbytné: 1. sehnat dostatek kapitálu na zajištění semínek z Afganistánu, 2. obklopit se zahradnickými, IT a bojovými odborníky, 3. zajistit si morální podporu FBI, 4. vystřílet konkurenci a 5. sázet, hnojit, hýčkat, zalévat a bohatnout. Já vím, je to snadné, ale lidé zbohatlí na drogovém byznysu mají na můj vkus příliš krátkou životnost. Proto mi stačí vést dál svůj jednoduchý život a podobné adrenalinové jízdy si užívat jen u obrazovky. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Chon (Taylor Kitsch) ve filmu používá mobil Evolve, který je známý tím, že je téměř "nezničitelný". (vyfuk)
  • Herec Jake McLaughlin byl při filmování součástí incidentu jednoho z transportérů. Vozidlo při cestě z kopce ztratilo kontrolu nad řízením a skončilo ve strži na střeše. (Roman.Ticka)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama