Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (803)

larelay 

všechny recenze uživatele

videna unrated verzia, cize som bola dve a pol hodiny v extraze. kto to tromfne, bitches?! nebudem sa vykecavat, ale od pribehu, po scenar, cez reziu az po herecke obsadenie, vsetko dokonale. A my, co mame radi sem tam nejaku tu krvicku, trosku viac krvicky, tak uz je to definitivny movie paradise. Dikes, Ollie, dalsi skvely film z tvojej dielne. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ou.. Téměř plná PÁLKA!! Úžasný Thriller, který je Stylový, Moderní.. Zcela něco Nového a pro dnešní mládež strašně Atraktivní ! .. Zíral jsem jak krásně a nevídaně je to celé natočené, celé je to podtrhnuté krásným Soundtrackem ! Brutalita je Perfektní, Peters se s tím nesere! Záporák je Super! Hnusný, slizký Mexičan! A závěrečný TWIST jsem fakt nečekal a mile potěšil.. Doporučuji Všem Divochům! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak bal jsem se aby nam pan Stone prilis nevymekl protoze uz WTC nebyl zrovna hit ale nastesti neco jeste ze staryho Olivera Stona zbylo takze zatim co u WTC to byly slabsi 3* tak tady to jsou urcite silnejsi 3* dal bych i ctyri ale je fakt ze ta delka je na podobny film prehnana a ke konci uz sem se zacinal lehce nudit jinak toho typicky lehce provokativniho podani na jake jsme u tohoto rezisera zvykli se tu dockame ale je fakt ze je ten film ukecanej az moc takze ve finale urcite lepsi prumer ale zase nic z ceho bych se posadil na prdel ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci film a obsadenie bez hluchých miest a nudy, veľmi som sa na toto dielo tešil a nesklamal som sa. Od začiatku do konca žiadne hluché miesto, stále sa divák dozvedá nejaké spojitosti. Pokojný život z konopných peňazí sa zmení na vojnu o svoju milovanú. Vojna s drogovým kartelom skoro skončí bez happyendu ale ejha, všetko je inak. Čertovsky dobré. Bez ohľadu na niektoré komentáre podo mnou môžem povedať, že film naozaj nebude nudiť. Oliver Stone súboj tých dobrých dílerov s tými zlými v korupciou prehnitom svete poňal akčne aj premyslene a ja som si tú adrenalínovú jazdu užil. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Shane Salerno, Don Winslow, Oliver Stone | Hudba: Adam Peters | Produkcia: Moritz Borman, Eric Copeloff | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Relativity Media | Rozpočet: 45 miliónov $ | Tržby: 82,966,152 $ || Plnokrvný film zo všetkým všudy. Nakoľko som videl directors cut, metráž bola predsalen trochu prepálená a tempu tu určite nepomohlo. Inak presne to, čo treba. 80% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Názov filmu sa objaví v siedmej minúte. (Johnny.ARN)
  • Chon (Taylor Kitsch) ve filmu používá mobil Evolve, který je známý tím, že je téměř "nezničitelný". (vyfuk)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama