Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (803)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příííííliš dlouhý film - dvojitý konec byl vrcholem zdržování. Poslední pořádně atmosférická scéna přišla na řadu někdy po hodině od začátku (napínavá jízda s policejním autem v patách), od té doby až do konce se Divoši (s výjimkou přepadení vozu s penězi) stali nudnou podívanou, která mě v závěru málem překvapila. Málem (viz poznámka o dvojitém konci). V hlavních mužských rolích jsem viděl dva obyčejné panáky bez výrazu, a proto mě mnohem více zajímaly postavy Salmy Hayek a Benicia Del Tora. Divíte se mi snad? Pokoukání to nebylo zlé, ale od Olivera Stonea jsem čekal něco lepšího. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POKUĎ JAKKOLIV PORUŠÍTE NAŠI DOHODU, TA HOLKA ZEMŘE!“.... /// Příběh zamilovaný trojice, jejíž život plnej hulení a orgasmů naruší drogovej kartel. Romantickou idylku střídá džungle plná zkurvenejch divochů a Stone dokazuje, že stejně jako šukání, umí furt parádně i násilí. Filmařina, která mě baví. Střih, střih, střih, zajímavý barvy, tempo, parádní záporáci (nejen Benicio, ale i ty Samo!) a trojice, se kterou mi to ,,funguje“. Pak je tu míra uvěřitelnosti boje proti kartelu, ale jsem osoba mysli prosté, který špetkou ironickýho humoru zavřou přívod kyslíku k mozkový kůře. Tušil jsem co čekat a těšil se na to. Stoneova komerční filmařina v kabátě, po kterým se mi už stejskalo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou napsal Don Winslow v roce 2010 číst nebudu. 2.) Šukáme si to v paneláku jako veverky a neznáme definici divocha. 3.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Oliver Stone se sice snaží přiblížit některým svým předchozím snímkům, až bolestivě je zde ale vidět, že už na to zkrátka nemá. Dravý vizuál sice funguje, ovšem styl bývalého režijního mága už dávno není tak dravý a vybroušený a většinu času spíše nudí. Postavy jsou nesympatické, záporáci až moc přepálení, akce málo. Stoneův rádoby návrat na výsluní se tedy opět míjí účinkem, tedy aspoň u mě. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci film a obsadenie bez hluchých miest a nudy, veľmi som sa na toto dielo tešil a nesklamal som sa. Od začiatku do konca žiadne hluché miesto, stále sa divák dozvedá nejaké spojitosti. Pokojný život z konopných peňazí sa zmení na vojnu o svoju milovanú. Vojna s drogovým kartelom skoro skončí bez happyendu ale ejha, všetko je inak. Čertovsky dobré. Bez ohľadu na niektoré komentáre podo mnou môžem povedať, že film naozaj nebude nudiť. Oliver Stone súboj tých dobrých dílerov s tými zlými v korupciou prehnitom svete poňal akčne aj premyslene a ja som si tú adrenalínovú jazdu užil. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapena, nikdy jsem moc styl Olivera Stone nemusela, ale toto mi sedlo. Film má dobrou zápletku, spád, vyvrcholení a pořádnou brutalitu (viděna unrated verze). Filmu nechybí spousta originálních režijních nápadů a zajímavá kamera. Líbila se mi i občasná ironie a nemohla jsem se nepousmát u toho, jak jsou postavy schopné v jednu chvíli někoho odprásknout a druhou jít povzbuzovat své děti na baseball. Velká výhra je také herecké obsazení (Blake Lively mě hodně překvapila). Výsledný dojem je mnohem lepší, než jsem čekala, od toho se asi odráží i mé hodnocení. Trochu někoho možná zamrzí, že šlo vidět, že pod povrchem se ukrývalo něco hlubšího, ale Stone jako by se bál do té hloubky ponořit a tak to stočil na čirou zábavu, ale tak co, člověk potřebuje někdy vypnout a jen se bavit a já se celých 140 minut bavila skvěle. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Jako součást přípravy na natáčení prošel Taylor Kitsch skutečným výcvikem speciálních jednotek U.S. Navy Seals. Poté absolvoval všechny své kaskadérské kousky sám. (Ajka1)
  • Lado (Benicio Del Toro) říká O (Blake Lively), že je čas na koupel. Poté je však možné si všimnout, že má O na krku stopy od krve, kterých by se při koupeli zbavila. (Timak)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama