Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (803)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Super film, co opravdu strhne příběhem, který mi po traileru přišel trochu podivný. Aaron Johnson a Taylor Kitsch jsou skvělá dvojka a fakt jsem jim fandil. Jasně je to přitažený za vlasy, že dva mlaďoši mohou soupeřit se supermocným kartelem, ale je to podané zábavně a poutavě. Oliver je holt stále kanón. Škoda tedy rozplizlého konce, který mi malinko zkazil dojem z fakt bezvadnýho filmu. BTW Blake Lively byla fakt nevýrazná a dračice Salma ji i ve svém věku totálně válcuje. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký režisér Oliver Stone po osem ročnej odmlke natočil ďalší film. Úprimne som sa tomu potešil, pretože jeho doterajšia tvorba ma vždy dokázala zaujať. Považujem ho za skúseného, nápaditého a vysoko profesionálneho režiséra. Preto som očakával kvalitný filmový zážitok. Lenže naivný príbeh o dvoch díleroch marihuany, čo žijú v sodomistickom vzťahu s blonďavou blbkou, ma hlboko sklamal. Povrchnosť tejto témy by som dokázal hadám aj prekusnúť, ale ten plytký, vypočítavý, komerčný štýl akým to natočil ma doslova znechutil. Zdá sa, že už sú nenávratne preč tie časy, keď ma Stone ohuroval svojou progresívnou umeleckou filmárčinou. Toto čo mi teraz naservíroval bola len akási nepodarená parafráza na Tarantinov kultový snímok Pulp Fiction, ktorá vyústila do skoro až béčkového akčného snímku s umelo prekombinovaným vyvrcholením. Keby to bol debut nejakého mladého, dvadsaťpäť ročného režiséra, tak by som to bral, ale od Olivera Stonea som rozhodne čakal oveľa viacej. *** ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Fajn 2* kvôli Salme Hayek. Inak pre mňa osobne nezaujímavý film. A ten koniec pekne pokazili. Myslela som, že aspoň ten za niečo stál a zrazu bolo všetko inak. A Ophelia je dobrá krava, keď má ešte tú drzosť si vyberať čo bude jesť. Vraj šalát.... puča. A viem prečo mi "hustý" John išiel tak na nervy a hnusil sa mi. Lebo hral hnusného Johna Cartera. A výkon Blake Lively, no čo ja viem ukázala nám, že jej idú sex scény. Gratulujem. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příííííliš dlouhý film - dvojitý konec byl vrcholem zdržování. Poslední pořádně atmosférická scéna přišla na řadu někdy po hodině od začátku (napínavá jízda s policejním autem v patách), od té doby až do konce se Divoši (s výjimkou přepadení vozu s penězi) stali nudnou podívanou, která mě v závěru málem překvapila. Málem (viz poznámka o dvojitém konci). V hlavních mužských rolích jsem viděl dva obyčejné panáky bez výrazu, a proto mě mnohem více zajímaly postavy Salmy Hayek a Benicia Del Tora. Divíte se mi snad? Pokoukání to nebylo zlé, ale od Olivera Stonea jsem čekal něco lepšího. ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tenhle mišmaš měl být komedie, nepovedl se. Pokud to měl být krimi thriller, nepovedl se. A jako drama to u mě propadlo úplně. Přemýšlím, o se na tomhle filmu vůbec povedlo...???? Herci naprosto šílení, nikomu jsem nevěřil jeho roli ( MIMO DEL TORA )! Ten jedinej věděl co má hrát a jak to zahrát. Zbývající obsazení v čele s Travoltou naprosto netušilo, co od nich režisér chce, (Travolta hrál v nějaké černé komedii, Kitsch a Johnson se snažili o akční krimi, Liveli si myslela že hraje v romantické komedii, Hayek se pokoušela o drama, zbytek herců se pokoušelo o slamněné panáky kteří na polích straší vrány...) tak to hromadně vzali do vlastních rukou, a dopadlo to naprosto příšerně. Ono se není čemu divit, když měli naprosto šílenej scénář kterej psal nějakej sfetovanej retard. Hudba taky stála za starou belu. Když koukám na to, že Stone má i "Director´s cut, který je ještě o 10 minut delší, vím jistě, že si ho nepustím. Začal bych se potom bát, že mi můj oblíbenec senilní. Takhle pouze doufám, že když točil tenhle skvost procházel zánětem mozkových blán. Ještě než jsem začal psát tenhle komentík, loupnul jsem tomu 2 dvězdy. Při dopisování komentu si ale uvědomuji, že tahle sračka je ve svém naivním, rádoby zajímavém a novém kabátu (přitom pouze kopíruje starší kvalitní filmy) natolik nebezpečná, že s chutí dám ODPAD. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Trevor Donovan byl obsazen do role, která nakonec v průběhu produkce ze scénáře vypadla. Jeho konkurzní nahrávka však natolik ohromila Olivera Stonea, že mu dopsal do snímku postavu, která v knize nebyla. (DivX)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama