Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (803)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Oliver u mě v poslední době spíš body ztrácel než získával, ale v tomhle případě do to mě sypal jak nekonečně nabitým kalešnikovem. Oliver se filmově odpolitizoval a vzniklo nesmírně sexy barevný hejbadlo. Třeba ty herecký výkony, to je vůně vole, takhle se to má hrát ,uááá, Blake úplně světová, Benicio jede v luxusním stylu a tak dále a tak dále. Tady je to topkový bez diskuzí. Samotný děj má svou jasně určenou dějovou linií, pozor vůbec ne předvidatelnou, jen, že za tou hlavní zápletkou se skrývá ještě takovej krásnej bohémskej podobraz a ten byl rajcovní neskutečně. Hrozně se mě líbil vztah tří hlavních představitelů, asi by to nebylo úplně pro mě, ale tady to po mě šlapalo neskutečně a navíc ty tři dostaly do vínku doslova vymazlený dialogy, takže sem z toho blahem lítal až někde v kosmu. Jo dvě hoďky tady pelášily jak Usain Bolt na olympiádě, ale i tak jsem si stačil mnohokrát pochrochtat jak čuníček v bahínku. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po naprosto zbytečném a nudném pokračování Wall Street se Oliver Stone alespoň částečně vrací v podobě v jaké jej absolutně respektuji. Nepřišlo mě že by film byl nějaký násilnější než spousta jiných. Nekoukáme se rozhodně na něco co bychom již dříve někde neviděli. Film solidně šlape, hlavní hrdinové mají o motivaci postaráno a Benicio Del Toro je absolutně skvělý! Čím to je, že s Mexičanama se prostě nevyplácí vyjebávat. Viz seňor Macheta. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

videna unrated verzia, cize som bola dve a pol hodiny v extraze. kto to tromfne, bitches?! nebudem sa vykecavat, ale od pribehu, po scenar, cez reziu az po herecke obsadenie, vsetko dokonale. A my, co mame radi sem tam nejaku tu krvicku, trosku viac krvicky, tak uz je to definitivny movie paradise. Dikes, Ollie, dalsi skvely film z tvojej dielne. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Pěkný kérky, pěkný cérky." Film zábavně estetizuje násilí, kterému dává cool tvář stále krásné Salmy Hayek a chlapáckého Benicia Del Toro. Poznali jste, smysl čí věty jsem takhle uličnicky o 180° otočil? Ano, je to rikitiki, prskající nad "odpudivou glorifikaci brutality." Panečku, ta byla! Brutálně zábavná, užil jsem si. A tu dojemně nezištnou romantiku taky. Aneb opravdový kamarád je ten, se kterým můžeš sdílet svou nejzamilovanější hračku bez obav, že si ji bude chtít nechat jen pro sebe :-). Moc pěkný, něžný a nesobecký vztah měli, on+ona+on, takový čtyřhvězdičkový, provoněný akcí, střelným prachem a kouřem z jointů. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POKUĎ JAKKOLIV PORUŠÍTE NAŠI DOHODU, TA HOLKA ZEMŘE!“.... /// Příběh zamilovaný trojice, jejíž život plnej hulení a orgasmů naruší drogovej kartel. Romantickou idylku střídá džungle plná zkurvenejch divochů a Stone dokazuje, že stejně jako šukání, umí furt parádně i násilí. Filmařina, která mě baví. Střih, střih, střih, zajímavý barvy, tempo, parádní záporáci (nejen Benicio, ale i ty Samo!) a trojice, se kterou mi to ,,funguje“. Pak je tu míra uvěřitelnosti boje proti kartelu, ale jsem osoba mysli prosté, který špetkou ironickýho humoru zavřou přívod kyslíku k mozkový kůře. Tušil jsem co čekat a těšil se na to. Stoneova komerční filmařina v kabátě, po kterým se mi už stejskalo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou napsal Don Winslow v roce 2010 číst nebudu. 2.) Šukáme si to v paneláku jako veverky a neznáme definici divocha. 3.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Trevor Donovan byl obsazen do role, která nakonec v průběhu produkce ze scénáře vypadla. Jeho konkurzní nahrávka však natolik ohromila Olivera Stonea, že mu dopsal do snímku postavu, která v knize nebyla. (DivX)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama