Reklama

Reklama

Nová pouliční droga dokáže svého uživatele vyslat skrze čas a dimenze, ale má jednu nevýhodu: někteří konzumenti přestávají být lidskými bytostmi. Mohou dva kolegové - zkrachovalci zachránit lidstvo před plíživou invazí z jiných světů? Hlavní roli v tomto příběhu hraje droga Soy Sauce, která slibuje zážitek totálního odpoutání mysli od těla. Její uživatelé se pohybují mimo čas a dimenze. Ale někteří se již nevrátí v lidské podobě. Vypuká tichá ivaze z jiných světů a lidstvo potřebuje zachránce. Ale co když místo hrdiny mají lidské pokolení spasit dva zoufalci, kteří si sotva dokáží udržet zaměstnání? Může tato dvojice zastavit děsivou situaci a přinést záchranu? Ne, to opravdu nemůže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (77)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy. Don vedel , do čoho ide. Ak si niekto nevšimol finále s " prstotitulami " tak hodnotí , ako hodnotí.Kráča o konverzačku , ktorá ponúkne viac , ako vyliate črevá. Don, totiž ovláda ! Ide totiž o H-pokec s H- vsuvkami, obalenými v H- Cosca H - kabáte. Na Phantasm 5-Y Ti obkročmo kašlem. Myslím , že to je asi všetko. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Maximální scénaristický výhul, úlet, fraška, či hardcore, který začíná velmi slibně a z poloviny je výborný. Jenže s postupným prokousáváním se dějem a s nárůstem keců, se z toho vyklubal opravdu spíš bordel, který se tvůrcům možná až moc vymkl kontrole. Nicméně já mám tyhle "s ničím se nesrající" nezávislé počiny rád a baví mě, jak tvůrci laškují s příběhem. Když už si myslíte, že víc crazy to být nemůže, tak na Vás Don pošle holky nahoře bez a hnijící bestii v trezoru. Místama jsem byl opravdu vyplašený :-)) Nicméně, až na mimodimenzionální závěr, jsem spokojen a pobaven. 3,5*. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Sklamanie, už iba s toho dôvodu že začiatok mal pekný rozbeh. úvodná scénka zo sekerou nemala chybu.. po nej som čakal štýlovú chuťovku no na smolu, spôsob akým bol film nakrútený, ma to ďalej doslova hnevalo. Keď si spiatočne prehrám všetky udalosti v tejto snímke, tak konštatujem že sa tu nachádzajú výborné nápady. Je ich tu toľko že ma udivuje prečo to režisér nahral takýmto komerčným twilightským štýlom.. fúúj. Halucinácie a miešanie času mali vynikajúce nápady v scenári to muselo vyzerať luxusne no na plátne to spolu s fádnymi efektami stratilo na sile. Keby sa aspoň trocha inšpirovali filmom strach a hnus v Las Vegas vyzeralo by to oveľa lepšie. Ale čo už PEGI - 13 a peniaze nepustia. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

"Ujetějšejší a ujetějšejší," jak by řekla Alenka a pak by si na vzpamatování přihnula z podezřelé lahvičky s autoritativním nápisem "Vypij mě". Jo, tenhle film je místy brutálně vtipná, hodně nelogická a sem tam i nechutná jízda. Akorát kdyby příběh scénárista zkontroloval i ve střízlivém stavu. Snad by mu došlo, že spoustu věcí nechal nedořečených a nevysvětlených. Divák si pak připadá, že vpadl rovnou doprostřed rozběhnutého příběhu a nikdo mu nedá žádné vodítko, co a proč se vlastně děje. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Zde se jedná přesně o ten typ filmu, kdy si člověk při sledování utváří názor hned několikrát. Vlastně zprvu ani nešlo jednoznačně říci, zda se vám vůbec líbí co vidíte. Každou zdařilou a inteligentně vyhlížející scénu zpravidla vystřídá rádoby vtipný bizár a kazí tak jinak celkem slušnou atmosféru. Již začátek byl poměrně rozpačitý a působil dojmem, jakoby tvůrci spíše netušili, do jakého žánru dílo zařadit. Jakmile se však rozjede hlavní idea okolo záhadné drogy s nanejvýš tajuplnými účinky, odstartuje zajímavě vyhlížející a dle mého názoru ta nejlepší část. Veškeré naděje se však rozplynou s překombinovaným a ne příliš zdařilým závěrem.  Horor komedie mám moc rád, ale tahle teda nesedla. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Režisér Don Coscarelli sa dostal k románu Davida Wonga náhodou, upozornil ho na neho email z Amazon.com, ktorý mu ju odporučil. Hneď ako si prečítal, o čom to je, nadchlo ho to tak, že sa rozhodol natočiť film. (beso74)
  • Podľa balíka, ktorý si John (Rob Mayes) poslal, je jeho celé meno John Cheese. (beso74)
  • V knihe nie je upresnené, kde sa dej odohráva, vo filme je ale situovaný do fiktívneho mesta Sherwood, Illinois. (beso74)

Reklama

Reklama