Reklama

Reklama

Recenze (3)

Topco 

všechny recenze uživatele

Stanwyck, Sanders, Alton? Prečo mi to takto dlho unikalo?! Barbara je po Two Mrs Carrolls (47), Sorry, Wrong Number (48) a Jeopardy (53) znova v ohrození. Zápletka nemôže nepripomenúť Hitchovo Okno do dvora z toho istého roku, ale od tohto majstrovského thrilleru má ďaleko. Herci sú však dobrí, námet zaujímavý, hudba drásajúca a Altonova kamera - aj keď nie je tak výrazná než inokedy – tu má svoje momenty (nasvietené tváre, luster a výťah ako zdroj svetla, škrtnutie zápalkou). Škoda slabšieho scenára, ktorý od atmosferického úvodu až po výborné finále nemá čo ponúknuť, napätie opadáva, chýba náboj + romantická linka s detektívom u mňa nefungovala. Malo to rozhodne väčší potenciál. ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Velké rozčarování - potenciál by to mělo... ale podle mě je to blbě napsané, umělé a povrchní. Něco mezi Plynovými lampami, Oknem do Dvora a snad i Vertigem, ale celé nějak nepovedené. Dokonce ani Barbara Stanwyck to nezachránila. Škoda. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem tohoto snímku byl rozvleklý děj. Kdyby se ubralo takových 15 minut a zvýšil by se spád, hodnotil bych asi výše. Námět sice není nijak originální, ale příběh osamělé ženy, která konfrontuje vraha-bývalého nácka a ten se jí nyní snaží nejenom zabít, ale ještě navíc přesvědčit ostatní, že je šílená, mi přišel docela dobrý a zajímavý. Stanwycková i Sanders v hlavních rolích byli dobří a atmosféra některých scén vynikající. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama