U muziky na silvestra (TV pořad)

Hudební / Talk-show

Česko, 2007, 52 min

• Agatha

Samotný pořad o ničem, ale Zdeněk Izer tam pronesl jeden z nejlepších vtipů, jaký jsem za poslední dobu slyšel:-) Jen za něj ty 2*(1.1.2011)

Kdyby tady nebyl Zdeněk Izer tak tomu pořadu věnuju tak 30 sekund, ale on a ty jeho vtipy to je něco vyjmečnýho.(1.1.2011)

Sloučit zpěváka lidovek Jožku Šmukaře s bavičem Zdenkem Izerem byl dost neotřelý a odvážný nápad, který hodnotím kladně. Povětšinou vulgární vtipy, kterých byla velká a celkem pestrá porce umí Izer dobře podat a zasmál jsem se asi čtyřem. Naopak hudebně mě pořad neoslovil i když kapela a herci to solidně rozjeli. Necelá hodinka mně bohatě stačila a vtipy nemusím slyšet další následující rok.(2.1.2011)

Za celý pořad bych to samozřejmě nedal, ale za Zdeňka Izera a jeho vtipy je těch 5 hvězdiček.(21.5.2011)

Také v roce 2011 se v restauraci U Zlatého selátka na Kladně sešla partička kolem Jožky Šmukaře (a opět bavič Zdeněk Izer, zpěvák Karel Hegner, Plechová muzika Libora Kaprase), aby na Silvestra pobavila hlavně věkově starší generaci svými písničkami a bavič aby odvyprávěl pár zábavných vtípků. Zdeněk Izer je "zárukou" sprostých jednoduchých vtípků, což se opět potvrdilo. Sprosté slovo mu nedělá problém a tak by mě zajímalo, jak to dokáže ona starší generace zpracovat. Mladí zase budou mít problém s lidovou hudbou, která jim nic neřekne. Takže tak nějak nevím, pro koho vlastně tento pořad ČT dělá. Ale budiž, průměrný a přijatelně zábavný pořad to je.(7.1.2012)

A to pouze za Zdeňka , který to zachraňoval vtipy.(1.1.2012)

Loni to bylo lepsi, ale i tak nejvypecenejsi porad roku, skutecne zhmotneni verejnopravnosti, vivat!(2.1.2011)

• Petrus1

Že by dechovka patřila k mému oblíbenému hudebnímu žánru? :-D Tak to je ten největší vtip, který v tomto pořadu ale nezazněl :P Samože na hudební produkci sem přepínala jinam a vracela se jen na vtipy od Izera...on je umí celkem obstojně vyprávět...takže za těch pár vtipů, kterým sem se zasmála...myslím, že ty hvězdy jsou tak akorát ;-)(2.1.2011)

Jen za Zděndu Izera, neznám nikoho lepšího kdo by uměl takhle dokonale vyprávět vtipy. :-D(6.1.2011)

• Olík

Kontrastní spojení slizkého lidového zpěváka a vinaře Jožky Šmukaře a nekorunovaného krále sprosté anekdoty Zdeňka Izera. Zdeněk se zaplaťpánbůh místo vymýšlení trapných skečů drží toho, co mu jde nejlépe (což je vyprávění vtipů) a že slušné mluvě dává hodně na frak (snad ani jeden z jeho tuny vtipů se neobešel bez peprnějšího slova)! Vystoupení lidové muziky nemohu hodnotit, protože díky vynálezu přetáčení jsem zůstal jejich produkce ušetřen.(19.1.2011)

Opravdu jsem se pobavil, dokonce i muzika se mi líbila.(22.12.2011)

Jedina zabavna vec za celeho silvestra 2010 ktora ma fakt pobavila a vdaka Zdenkovi Izerovi som plakal od smiechu a aj vsetci co sme spolu sedeli pri telke.(3.1.2011)