UFO: Vím co jsem viděl (TV film)

I Know What I Saw

Dokumentární

USA, 2009, 91 min

James Fox

• Z0oMb3E

Strašná slabota. Dokument je vlastne záznam z nejakej konferencie ľudí, ktorí leteli bok po boku s emzemákmi. Vyhlásenia "dôveryhodných" svedkov sú popretkávané už obohranou pesničkou a nariekaním, že vláda a armáda nechcú nič povedať. Nejaké tie klasicky rozmazané amatérske zábery, či výpovede bežných Johnov už nemajú takú údernosť a divákovi nedokážu poskytnúť nič nové. Veľkým mínusom je však fakt, že do dokumentu boli vybraný len jeden typ ufo. Osobne som sa tešil na vyjadrenie a rozhovor s niekým s alobalovou helmou na hlave, alebo Napoleónom, ktorému ukradli obličky počas jeho intergalaktickej prechádzky. Ani jeden sa tu naneštastie neukázal, čo zaraduje dokument do tých serióznejších. Celkovo je snímok nuda, a ani UFO fanatici nemusia po ňom siahnuť.(12.4.2011)

Další z Ufo dokumentů. Některá z pozorování jsou zajímavá ale takových sem mohli dát více.(29.9.2011)

V porovnaní s inými sa tento dokument naozaj nevyznačuje ničím extra zvláštnym a výnimočným. Proste len ďalší z dlhého zástupu jemu podobných. Navyše spracovanie mohlo byť omnoho lepšie aj keď v tomto prípade sa dbalo oveľa viac tú obsahovú stránku. Ale nejake nové info pre tých, ktorí tieto veci sledujú pozornejšie sa tu z 90 percent nenachádzajú. Skrátka dobrý dokument o UFO tematike.(20.2.2011)

• bakeero

Do tématiky jsem myslím dostatečně zasvěcen, takže pro mě nic nového. Zpracování také ničím neohromí, čili maximálně průměrný dokument.(6.2.2011)

Celý film(10.5.2012)

Opravdu zajímavý dokument na ještě zajímavější téma. Ale bohužel to nebylo odhalení ufonů v co jsem doufal. Nicméně věřím, že vlády se nějaké tyto věci už snažili ututlat.(24.1.2011)

Skutečně kvalitní dokument, který Vás nutí k zamyšlení, jestli ve Vesmíru jsme, nebo nejsme sami... 90%(18.12.2010)

Z meho pohledu seriozni dokument, ktery se nesnazi sokovat, ani vyvolavat flame zastancu s odpurci. Informuje o soucasne situaci, o vnimani a pohledu spolecnosti na tuto zalezitost a prinasi pohledy a pro nekoho mozna i dukazy na vec zasvecenymi lidmi, kteri se rozhodli o tom mluvit verejne.(21.9.2011)