Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Nicole LaLiberte) je mladá lesba s netradičným zamestnaním - pracuje ako domina a svojím exotickým zjavom a nekonvenčnými technikami je jednou z najlepších v New Yorku. Práca ju baví, má dobrých priateľov, ale jej snom je preraziť vo filmovom priemysle. Keď stretne Jasmine (Dawn Noel Pignuola), čoraz viac si uvedomuje, že svoj životný štýl musí zmeniť a nebude to jednoduché. Začína zisťovať, že jediná cesta, ako môže dosiahnuť po čom túži, je využiť svoj unikátny talent dominy. (Elfilms.cz)

(více)

Recenze (4)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Z jedné strany lesbický sex ve městě, v němž se hlavní hrdinka snaží navázat konečně normální vztah s holkou, z druhé strany skromný náhled mezi ukecané dominy a jejich fetišistické zákazníky. Televize, žádný zázrak, ale ta vztahová část mě solidně bavila a na holky se navíc dalo dobře koukat, vůbec by mi nevadilo svádět nedělní boje o dual shock s takovou Natalie nebo Jasmine. LuckyDuckie, v pornu vídám o dost horší výkony. 50% ()

LuckyDuckie 

všechny recenze uživatele

vizuálně celkem působivé, lehce (opravdu jen lehce) pikantní. přesto - slabý příběh a špatné herecké výkony. akorát do porna. ()

snek888 

všechny recenze uživatele

Film zaujme příznivce bdsm. Jde o seznámení s mentalitou zainteresovaných lidí. Lidí, jak v dominantní, tak v submisivní pozici. Konec filmu je třeba brát hodně s nadsázkou, někdo v něm může spatřit alegorii. Každopádně zobrazuje jak moc silná je touha, naplnit sebe sama pocity, které "obyčejní lidé" považují často za zvrhlé nebo úchylné. Film jsem viděl v angličtině bez titulků a s ne příliš bohatou znalostí jazyka, i přesto byla zápletka a dialogy srozumitelné, z čehož vyplývá, že snímek má vcelku jednoduchý a přímočarý děj. ()

Reklama

Reklama