Reklama

Reklama

Máte mě!

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2010, 14 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml.

Obsahy(1)

V nového pořadu o lidech a zvířatech, který se zabývá chovatelskými problémy se hned zamyslíme nad tím, je-li velikosti problému přímo úměrná velikosti zvířete. Ze života peklo dokáže udělat i nezvladatelný jezevčík, natož kůň. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Máte ma!" je štvrťhodinová relácia Českej Televízie, ktorá je určená predovšetkým chovateľom domácich miláčikov, mazlíčkov. No a nemusí to byť len pes alebo mačka. Stretneme sa tu napríklad aj s ľuďmi, čo doma chovajú tigra. Pohodovým sprievodcom touto reláciou je herec, s príznačným zvieracím priezviskom, Václav Vydra najmladší. ** ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Hra na city a informace pro laiky, ale dnešní (16.1.2011) příběh o kočce Lady, která zachránila majitelům život v hořícím domě, byl neuvěřitelný! ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Člověk, který sestavuje televizní program musí mít smysl pro humor. Ptáte se proč? Jednoduše proto, že před tímto pořadem je obdobná pitomina Chcete mě a následuje Máte mě... :-). Ještě chybí zbavte se nebo polibte mi a je to komplet. Jinak pořad pro někoho možná záslužný, ale pro širokou veřejnost to není. Někdo by ale měl zkrotit tu VYDRU!!! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vašek Vydra je sympaťák, i když trochu popleta. V každém případě zvířata miluje a je to na něm vidět. Pro pořad je tedy ten správný člověk. O formátu relace už ale pochvalně moc hovořit nedá. ()

Reklama

Reklama