Reklama

Reklama

Tyranosaurus

  • Velká Británie Tyrannosaur (více)
Trailer

Obsahy(1)

Největší kvalitou soustředěného, formálně strohého a neokázalého snímku jsou herecké výkony hlavních představitelů, Petera Mullana a Olivie Colmanové, kteří si zopakovali své role z Pod psa a oba i s režisérem získali za své výkony mezinárodní ceny na letošním festivalu Sundance. Celovečerní debut Paddyho Considinea vychází z jeho krátkého snímku Pod psa, v němž zkoumal postavu zahořklého agresivního vdovce Josepha i jeho setkání s prodavačkou Hannah, pracující v charitativním obchodě. Zatímco Josepha pro sebe podle vlastních slov objevil důvěrně, postava Hannah ho nadále lákala. Considine nabízí syrové, temné drama o dvou osamělých bytostech, jejichž osudy postupně odhaluje. Vychází tak najevo, že Hannah, jejíž víra a dobrota se Josephovi zpočátku zdály jako uklidňující útočiště, žije v pekle mnohem horším, než si kdo dokáže představit. Vztah, který se mezi nimi nesměle rodí, může být pro oba nadějí na vykoupení... (MFF Karlovy Vary)

(více)

Diskuze

cukorek

cukorek (hodnocení, recenze)

Niekomu sa to pačiť možno nebude, kvôli otvorenej realite, ale film ma skutočne dobre prevedenie a nešetrí ani jednu postavu. Osobne mi to pripomenulo Gran Torino, drama ako sa patrí.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Tohle se mi vůbec nelíbilo... spoiler: už jak umlátil prvního psa, tak jsem ubral * ,jak umlátil druhýho psa, další * dolu, psychopat mezi lidmi kde neplatí zákony, tohle fakt ne... jako psychicky to působí silně, ale to je tak všechno... 2*

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama