Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček. (Vecko99)

Recenze (103)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Reklama nové desky Beastie Boys ( HOT SAUCE COMMITTEE PART 2. ) prostřednictvím kratšího filmu je výborný nápad. Zábavná zhovadilost třech kaličů (členové BB), kteří potkají sami sebe z budoucna a dají proti sobě battle. Zhoubnou zhovadilost ale ze sebe nedostanou ani jako staří oldschooleři. Kdo bude více cool ( nebo-li vůl ) se dozvíte po shlédnutí. Film bych uvítal klidně jako celovečerní počin. Kde jinde uvidíte rapovat Froda :-) ? ()

cajda 

všechny recenze uživatele

Už ten úvodní dialog… “I think we can agree we’re on the same team here and that’s the no-pie no-sledgehammer team.” Sequel ke klipu jednoho z největších hitů Boyz s litry stříkajícího piva a moči. Pokud vám přijde nekonečná newyorská ulice povědomá, tak proto, že je v Kalifornii a točilo se tam snad všechno, co se netočilo v New Yorku. Protože New York je nudnej a žádný glammetalistky na LSD tam v limuzíně nejezděj. ()

Reklama

rowdys 

všechny recenze uživatele

Vymakané promo k vymakanému albumu. Hviezd je tu jak múch na hovne, Šuvadovú som postrehol až keď som si všimol jej meno v end credits. Navodenie New Yorku na prelome 80s/90s je úplne parádne, feeling ako v pôvodných videoklipoch a keď som zazrel pri dance battle ten boombox, až sa mi slza natlačila do oka. Odkaz na SNL skeč More Cowbell nemá chybu. Škoda len hluchého dialógu na začiatku no ináč podarená tripping balls habaďúra. Kto by to povedal, že je to už 25 rokov... ()

LetztesBiest 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hodnocení jsem čekal víc. Lehkou nelogičnost bych odpustil, kdyby mě to alespoň nějak zvlášť bavilo. Cca v půlce to začlo být celkem zajímavé a očekával jsem nějakou zajímavou pointu, místo toho jsem ale dostal - pro někoho možná vtipný - závěr, který ve mě vyvolal ten pocit trapnosti jaký mívám, když mě někdo přemluví abych s ním sledoval nějakou přiblblou komedii. Tenhle druh humoru zkrátka nemusím. Zpočátku jsem to viděl na 3*, slušný konec to mohl vytáhnout na 4*, ale místo toho to stáhnul na 2*. ()

Mitsu 

všechny recenze uživatele

Promo dokonale splnilo svůj účel. Nejen že jsem se sama začala podvědomě pohupovat jako rapper a všechen ten rytmus mi během třiceti minut vlezl do palice, ale ještě ke všemu jsem měla možnost vyzkoušet si, kolik herců poznám. Bohužel málo, ale stejně mě to strašně chytlo. Také jsem si vzpomněla na své bývalé spolužáky a obdoby jejich výtržnictví. :) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filme sa objavili skutoční členovia skupiny Beastie Boys preoblečení za policajtov. (ludovit14)

Reklama

Reklama