Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

POMO 

všechny recenze uživatele

Upgrade série ma neteší - zlo malo ostať stopercentne "paranormálne", nemalo sa viazať na satanské znaky a nemalo byť pomenované z kalendára. Na druhú stranu na jeho vyčínanie čakáme kratšie než v predchádzajúcich dieloch, a napätie je opäť dôkladne vygradované od prvotných náznakov strachu až k paralyzujúcemu zdeseniu. A to milujem. Trojka je zatiaľ najdiváckejšia, skúste to s ňou, i keď predchodcom neholdujete. Stúpajúci komerčný úspech série je obdivuhodný, producent Akiva Goldsman má kľúč od zlatej bane, stojacej na centových základoch. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

PA3 má tísnivou atmosféru, kterou nejen vidíme, ale i cítíme. Rozvíjející se prostředí ještě o třídu výš než v předchozích dílech. Vše působivě do sebe zapadá. Nejen, že hororový žánr filmařiny se připravuje v předchozích dílech po hodinové stopáži, tu se na nás chystá už od prvních desítek minut. Tvůrci splnili naše očekávání. Série PA je novodobá hororová seance, která je hodně sledovaná. Joost se Schulmanem jsou výborní, a pokud dostanou více peněz, máme se na co těšit. Paranormal Activity 3 je nejlepší díl ze všech, a vůbec neuškodí, když si pustíte právě trojku, i když jste neviděli předchozí díly. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj keď nie som fanda trasúcej sa kamery a filmov natočených spôsobom dokumentu, tak aj tak Paranormal senility 3 je už hodne za hranicou môjho vkusu a toho, čo považujem za slušný horor. Tu o horore nemôže byť ani reči. Áno, nedá sa uprieť istá gradácia napätia, ale to na dobrý hororový kúsok nestačí. Keď už chýbajú bubáci (nerátam ten tieň na stene...) tak by som uvítal trocha desivejšiu atmosféru, niečo ako pri sledovaní Sinistera. Tam hlavný bubák tiež nestál zaveľa, skôr naopak, pretože pripomínal opitého M. Mansona. Film však zachránila vynikajúca, správne desivá hororová atmosféra. V tomto prípade to neplatí ani zďaleka. Jedinú dobrú lakačku, ktorá sa podarila nemá na svedomí "duch", ale jedna z hlavných postáv v rámci srandy. A tiež sa mi nepáčilo, že film už začal skĺzavať do satanistických mistérií, čo sa v tomto prípade absolútne nehodí. Jednotka bola lepšia. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak od dalšího dílu hororové série paranormal activit sem moc nečekal a udělal sem dobře. Atmosféra už sice není taková jaká byla v prvním díle ale nějaká tu je a to je hlavní , další co mě potěšilo byly lekačky , je jich hodně a jsou velmi dobré. Postavy hrajou docela autenticky a děj má pěkný spád . Jediné co mě zkamalo byl konec , ale počítam s tím , že jestli bude čtyřka což už vím že bude tak se to tam dorovná. ( příběhová line) . Nebylo by špatné kdyby se pokračovalo od konce druhého dílu , je ještě tolik otázek , které čekají na dpovědi. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ze třech dílů je právě tento tím nejdebilnějším a má nejméně lekaček. Vlastně, když bych chtěl být úplně přesný, tak bych musel napsat, že je totálně o hovně, a proto to právě píšu. A ten konec? Trošičku fail! Jako horor film nefunguje vůbec a jako film umí jediné - nudit. Myslím, že je bezúčelné cokoli dalšího psát. Snad jen odpad! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama