Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se. Vážně mě to pobavilo. Bože tak originální jména jsem ještě nikde neslyšel. Střih tu nestojí za nic. Gradace je tady použitá tak jak jsem to neviděl ani v těch našich blbostech. Natahují a natahují až vyšumí. Můj výraz překvapení a pobavení za těch dvacet minut sledování stál. Proto ta jedna. Vidět to víckrát... kdo ví? Možná bych rozmlátil televizi. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

De gustibus non est disputandum. 1) Onehdy jsem rozmlouval s jednou paní z Ukrajiny, která v Česku žije a pracuje jako uklizečka. Každý den se těší na svou porci turecké kultury. Na mou otázku, kolik lidí zná, kterým se ten seriál líbí, mi odvětila, že nezná nikoho, komu by se nelíbil. 2) I pohlédl jsem na IMDb, kde 904 hodnotitelů ocenilo dílo, podržte se, na 50 %. Možná je okouzlila podmanivá hudba... 3) Musím se přiznat, že jsem fanda televizních seriálů a koukal jsem i na Ošklivku Katku a Rodinná pouta. Ale více než 7 dílů tohoto tureckého šperku jsem nezvládl. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Třeba lituji dabérů, že to museli nadabovat a to tam jsou ke slyšení špičkový dabéři. Sedět ve studiu a dabovat tuhle hrůzu je fakt za trest. Já bych ten seriál vzal, hodil na hromadu a zapálil jako vatru. Soudný člověk tohle nemůže sledovat. Viděl jsem jen útržky, ale i to stačilo. Film je vyhodnocen jen jako 17 nejhorší seriál, ale já jsem neviděl nic horšího než je tohle. ()

mchnk odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby moje babička uměla používat internet, hodnotila by plnym počtem to je jasný. Jelikož net nemá tak jsem to ohodnotil za ní. Ubohá, stupidní, kravina, kterou můžou dávat jen na Nově a na Markíze. Jako myslet si, že takovýhle přitroublý, stupidní, klasicky dementně nadabovaný, nesmyslný příběh přitáhne masivní počet lidí...nevim ta Nova to budou amatéři i za dalších 20let. anebo zkoušej co se dá, tak jako tak, dělaj z českýho diváka blbce. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Docela mne překvapila ta bezbřehá touha spousty registrovaných uživatelů přijít sem a narvat tomu odpad. Jo... je to zlo nejzlejší... Každý druhý díl někdo potratí nebo se s někym rozejde, a nebo někdo umře či ho zatknou. Je to nahuštěný jak sardinky, ale čouhá z toho asi ta typická turecká nátura a o to je to si myslím docela obohacující. Hlavně po tech 150ti telenovelách z Jižní Ameriky, ze kterých nám už ti naši důchodci začínali pomalu blbnout.... ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Bergüzar Korel a Halit Ergenç jsou ve skutečném životě manželé. Seznámili se ještě před natáčením seriálu. V roce 2009 se vzali a mají syna. (Lex Luthor)
  • Během scén, kdy se Bennu Ataman (Ceyda Düvenci) přestěhuje do domu, ve kterém žije Šeherezáda (Bergüzar Korel), je možné všimnout si, že záběry z jeho předchozího i nového bydliště jsou natáčeny ve stejných místnostech, pouze s pozměněným uspořádáním interiéru. (Dlee)

Reklama

Reklama