Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

Paxxx.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto vzorový typ seriálu, které nesnáším. Stupidní zaláskované pohádky, které hltají ženské ve středním věku a hlavně důchodci. Nova se hlasitě chvástá, že zase vytáhla další trumf, který ji zaručuje velkou sledovanost. Jedinou výhodou toho, jak často nova tento brak vysílá je, že o to dříve skončí.... Never more ()

Deimos

všechny recenze uživatele

Většinou chodím spát pozdě v noci, ale včera jsem ke svému štěstí tuhle Nováckou televizní perlu zaspal. Ze zvědavosti jsem mrknul na vaše hodnocení a jsem za to rád. Hodnotit pochopitelně nebudu a ani nemám nic proti telenovelám, prostě na ně nekoukám, vážím si svého času. Možná, že to nakonec nemůže být přeci tak špatné, Vždyť Nova nám ve večerních televizních zprávách tvrdí jaká je to událost a osobně nepochybuji o tom, že to bude mít velkou sledovanost. Pro naše obyvatelstvo ve věku 35-75 let je pravidlem sednout večer kolem osmé k televizi a koukat a je jedno co tam dávají. Jen škoda, že tito uživatelé nejsou na ČSFD, protože by zajisté hodnocení šlo prudce nahoru. Doufám, že se tohle Nově nezaplatí, jen si spočítejte kolik místo toho mohlo být krásných filmů... ()

Reklama

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Hodnotím díly 1.- 4. (v nejlepším se má přestat). Lahůdka pro cyniky: ty báječné dramatické střihy, divoký modrý turecký pohled Mr. Onura Darcyho, exotické konstelace v rodině ("To je moje žena, ta slouží jenom mě, ať ti jídlo přinese ta tvá..."), neskutečná scéna, ve které citově rozervaná hrdinka s výrazem Antigony a kajalem podbarvenýma očima kráčí ulicemi Istanbulu a vláčí za sebou po zemi šátek... A ta hudba je prostě boží! Palec nahoru pro statečného uživatele "bouchy" :o) Taky vylepšuju skóre a za pobavení dávám Šeherezádě 3 hvězdy. ()

triatlet

všechny recenze uživatele

Bouchy a duklák ve svých komentářích vystihli podstatu, jak přistupujeme k netradičním věcem. Zatím jsem neviděl, ale už si o tom šuškají lidi i ve frontě na poště (kvůli tureckému způsobu života se na příběh asi dívat nebudu). Přes zeď jsme zaslechl hudební doprovod a ten ja skutečně didakticky využitelný. Melodie jsem se málem lekl a až budu chtít vysvětlit, co je to patos a tklivost, pak doporučím. Zeď se pod tíhou patosu a tklivosti totiž málem zbořila a já jsem nedopatřením málem viděl kousek telenovely:-) ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tisíc a jedno vysrané hovno. Víte, těžko nadávat na Novu, když má tak stupidní diváky. Pokud tato sračka dokáže mít 1 500 000 diváků, tak jaký sebevražedný kretén by kupoval drahé seriály, či snad nové filmy (Na komerční televizi? Jděte, vydělané peníze přece neslouží ke zlepšení vysílání), stačí koupit hezky lacinou píčovinu z Turecka, které náleží vysílací hodiny okolo 09:00, aby se důchodci nenudili, když přilezou z Tesca. Zmrdaný český divák by čuměl i na dvouhodinové vysílání, jak smradlavé, rozmazané hovno obírají mouchy, stačilo by, že by to vysílala Nova. Dokud budou lidé čuráci a budou žrát hovna, nikdo jim nic jiného neuvaří. 22 let od revoluce, 22 let příležitostí zlepšit vysílání na západní úroveň, 22 let stejných hoven, fádnosti a sraček. 0% Divák nadává na "americkou stříkající krev ve filmech" a pak s otevřenou hubou čumí na klistýr stříkající z prdele ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Bergüzar Korel a Halit Ergenç jsou ve skutečném životě manželé. Seznámili se ještě před natáčením seriálu. V roce 2009 se vzali a mají syna. (Lex Luthor)
  • Onurův (Halit Ergenç) kůň se jmenuje Šah Šahriár, tedy stejně jako král z díla "Pohádky tisíce a jedné noci". (fiLLthe3DD)
  • Kvůli nízké sledovanosti přeřadila TV Nova telenovelu z původního hlavního vysílacího času na 17:30 hodin. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama