Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Bouchněte šáňo, je konec. Mimochodem, na to, že to skoro (poslední díl ještě nedávali) skončilo před třemi dny a už to mělo přes sedm tisíc hodnocení je vidět, jak jste na to koukali fšichni. Já to bohužel občas viděl, dohromady asi dvacet dílů a i tak to bylo na mě moc. Ale zase si připadnu v právu napsat k tomu komentář: Takže: Byla to fuckt ta nejnehoráznější a nejotravnější pitomost, jakou jsem měl to pohoršení sledovat - panebože, vždyť tam hrála nervydrásající hudba i když si Sežerzáda mazala kebab a to teda potěš koště. A nebo když jednou leželi v posteli a ona se ptala jestli bude dlouho v práci, tak najednou zazněla taková kakofonie zvuků, že mi i ten ghůl pod postelí omdlel hrůzou. Tak jako tak to už nikdy nechci vidět, natož slyšet. ()

O.Peta

všechny recenze uživatele

To se zase jednou NOVA ukázala. Pustit tohle lidem v prime timu a ještě každý den a většinou i dvojitou porci aby toho nebylo málo. Nemíním sem hodit další odpad, to je až moc jednoduchý a laciný, radši se zdržím hodnocení, protože se nechystám podlehnout a nedej bože se začít dívat. Jediný pozitivum na tom, že to televize servíruje každý den je to, že to budu mít aspoň relativně brzo z krku. Btw. chápu Verbalovu nasranost, protože házet sem jeden odpad za druhým a odůvodňovat to ještě ke všemu tím, že 20 minut nebo jeden díl a stačilo a podobně, by docela štvalo i mě. Když už chci něco ohodnotit, tak tomu dám nejdřív šanci a ne hned jak to přijde do televize, tak sem sypat samou kritiku. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ze seriálu mám zvláštní pocit. Kladný i zároveň záporný. Velmi je mi sympatický majitel společnosti. Líbí se mi jeho vystupování a též "kamenný" úsměv:-) Šeherezáda mě připomíná lehce Mahulenu Bočanovou:-) Není to dokonce ona?:-) "Miluju" lidi, kteří když uvidí žánr telenovela, tak ji hned "hází do odpadu":-) Kolik jste viděly dílů? Tuto telenovelu řadím mezi ty lepší. Hodnotím dvěma hvězdami a to hlavně díky skvělé hudbě. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za Bergüzar Korel, protože je opravdu nádherná, a za hudbu. Ano, je příšerně tesklivá a kýčovitá, ale pro mě jistým způsobem také orientálně podmanivá. O celém tomto skvostu nemá vůbec smysl hovořit či se dlouze rozepisovat. Upoutaly mě však některé dialogy a scény spojené s místními tradicemi a kulturou, jež jsou nápaditě komické a směšné. Například jogurtová polévka s mátou. To když jsem slyšela, málem jsem se zakuckala:) ()

Viktooorka

všechny recenze uživatele

Já vím, že by hodnocení dopadlo stejně, i kdyby všichni ve zdraví dokoukali všech 180 dílů, ale co z toho máte, že tomu seriálu napaříte odpad hned?? Šimrá Vás v podbřišku a v kalhotách? Opovrhuji lidmi, kteří hodnotí film, aniž by ho viděli, nebo podle počátečních několika minut a to samé platí o lidech, kteří hodnotí seriál podle několika dílů, v tomhle případě žádného dílu!! Jednou je to telenovela a ta se převážně rovná (doplň si sám) a to je dostatečný důvod pro odpad, že? Nechápu Vás a upřímně lituji, že se kvůli tomu všichni tak rozčilujete :o) Ale je vlastně příjemné zjistit, kdo všechno je ještě závislý na televizních stanicích ;o) ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Kvůli nízké sledovanosti přeřadila TV Nova telenovelu z původního hlavního vysílacího času na 17:30 hodin. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama