Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Docela mne překvapila ta bezbřehá touha spousty registrovaných uživatelů přijít sem a narvat tomu odpad. Jo... je to zlo nejzlejší... Každý druhý díl někdo potratí nebo se s někym rozejde, a nebo někdo umře či ho zatknou. Je to nahuštěný jak sardinky, ale čouhá z toho asi ta typická turecká nátura a o to je to si myslím docela obohacující. Hlavně po tech 150ti telenovelách z Jižní Ameriky, ze kterých nám už ti naši důchodci začínali pomalu blbnout.... ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

http://tn.nova.cz/zpravy/film/tisic-a-jedna-noc-serial-ktery-nadchl-miliony-divaku.html První díl vás vtáhne do životů krásné architektky Šeherezády a chladného podnikatele Onura. Strhující příběh plný nečekaných zvratů, vypjatých situací, romantiky, lásky a vášně jistě zaujme i českého diváka, který se tak přidá k řadě fanoušků seriálu po celém světě. Formát si získal oblibu v Bulharsku, Chorvatsku či Řecku a od ledna 2011 také na Slovensku. Nova opět nelhala. Sakra lidi, hodnotíte už po 5-10 minutách sledování, někteří dokonce vteřinách a někteří dají odpad jen když vidí v tv reklamu, aniž by shlédli byť jen jedinný díl.. První telenovela na kterou se ze zvědavosti kvůli takovému humbuku musím podívat i když tenhle žánr není nic pro mne..Rozhodně budu sledovat dále a zjišťuji, že se na další díly docela těším. Mrzí mne, že Nova kvůli nezájmu diváků přesunula večerní vysílaní dvou částí denně na jednu část odpoledne. Samozřejmě je tam plno špatných dialogů a kýče, přesto se to dá sledovat. ()

Reklama

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Ja by som rád vedel, že kde sú teraz všetci tí ľudia čo to pozerajú a ospevujú. Tak sa teraz neostýchajte a capnite sem päť hviezd! Alebo sú potom všetci užívatelia na čsfd normálni a vzdelaní ľudia. Ak áno, tak klobúčik dole, pretože toto dokazuje mentálnu úroveň celého národa, keď to dokáže sledovať jeho celá pätina. Tučných 0%. ()

MikaelSVK odpad!

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nehnevajú starší príslušníci mojej rodiny a ostatní fanúšikovia, že som ich srdcovku vyhodil do koša, ale toto je fakt sila. Videl som dokopy možno hodinu z celej nekonečnej série, aj to iba z toho dôvodu, že sa to v utorky a stredy prelína s Ligou Majstrov, ale neviem ako sa k tomu slušne a cielene vyjadriť... :'-o ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se. Vážně mě to pobavilo. Bože tak originální jména jsem ještě nikde neslyšel. Střih tu nestojí za nic. Gradace je tady použitá tak jak jsem to neviděl ani v těch našich blbostech. Natahují a natahují až vyšumí. Můj výraz překvapení a pobavení za těch dvacet minut sledování stál. Proto ta jedna. Vidět to víckrát... kdo ví? Možná bych rozmlátil televizi. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Hlavní hrdinovia Bergüzar Korel (Šeherezáda) a Halit Ergenç (Onur) boli vďaka obrovskej obľube aj na Slovensku počas príležitosti Dňa otvorených dverí v TV Markíza. (tommy187)
  • Seriál měl úspěch v Turecku, Bosně a Hercegovině a Slovinsku. Po velkém úspěchu na Slovensku se Nova rozhodla nakoupit hned všechny díly. (tyna97)

Reklama

Reklama