Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

burina

všechny recenze uživatele

Mám jednu radu pre tých, ktorí túto telenovelu neznášajú a kydajú na ňu: Nepozerajte to! Vyhodte televízor von oknom, prepnite na Kleopatru z Turca alebo Ordináciu. Je mi to jedno, len prosím, dajte nám ostatným pokoj. Celkovo ma ten rozruch prekvapuje, akoby sme neboli zvyknutí, že nám naše televízie ponúkajú debilné seriály už roky. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Stoosemdesiat dielna turecká telenovela. Absolutný hnoj jak po obsahovej, tak po technickej stránke. Nedá sa na to pozerať. Idiotsky naivný, romantický príbeh a príšerné herecké výkony. Úplne dno. Lenže je tu ešte jeden omnoho nebezpečnejší aspekt, než len to, že je to ukážková filmárska sračka. Je to maskovaná propagácia arabského spôsobu myslenia, ktorá má touto formou oslabiť už aj tak slabú úctu Európanov ku svojej vlastnej kultúre. Súhlasím s uznávanou slovenskou herečkou Zdenou Studenkou, ktorá sa na margo tohto seriálu vyjadrila slovami: "Neviem, či si niekto uvedomuje, že aj takto si púšťame moslimský svet do svojich domácností." Ja si to uvedomujem a aj preto tento titul označujem ako nechutný, arabácky odpad! ()

Reklama

Petfruf

všechny recenze uživatele

Večera jsem si to pustila při čtení a za chvilku jsem článek odložila, protože jsem konsternovaně zírala na tuhle BOMBU, co oslovuje diváky všude možně. Nic nového pod sluncem - ve všech směrech, akorát se člověk pozastaví nad tím, že si staří manžele vykají, ale to je asi tak všechno, co se dá zmínit. Zlatý Divoký anděl, ten měl aspoň špetku vtipu a nebyl tak statický a občas i vtipný. Tohle je věc, která i v žánru telenovel, má nižší kvalitu (předpokládám), ale cílovou skupinu si to najde a mě se bude snadněji rozhodovat, co si pusím k večernímu čištění zubů :D ()

Zíza

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně jedna z těch mála věcí, které nebudu ani zkoušet, protože se (oprávněně) bojím, že bych dala odpad! a ten já sakra nerada dávám. Nepustím, budu spokojená, nebudu mít sice o čem se bavit s milionem a půl lidí, ale to přežiju. Ale je to poprvé, co vidím hodnocení složené jenom z odpadů. Zajímavé, chudáci Turci ^^ ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Docela mne překvapila ta bezbřehá touha spousty registrovaných uživatelů přijít sem a narvat tomu odpad. Jo... je to zlo nejzlejší... Každý druhý díl někdo potratí nebo se s někym rozejde, a nebo někdo umře či ho zatknou. Je to nahuštěný jak sardinky, ale čouhá z toho asi ta typická turecká nátura a o to je to si myslím docela obohacující. Hlavně po tech 150ti telenovelách z Jižní Ameriky, ze kterých nám už ti naši důchodci začínali pomalu blbnout.... ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Během scén, kdy se Bennu Ataman (Ceyda Düvenci) přestěhuje do domu, ve kterém žije Šeherezáda (Bergüzar Korel), je možné všimnout si, že záběry z jeho předchozího i nového bydliště jsou natáčeny ve stejných místnostech, pouze s pozměněným uspořádáním interiéru. (Dlee)
  • Bergüzar Korel a Halit Ergenç jsou ve skutečném životě manželé. Seznámili se ještě před natáčením seriálu. V roce 2009 se vzali a mají syna. (Lex Luthor)

Reklama

Reklama