Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

O.Peta

všechny recenze uživatele

To se zase jednou NOVA ukázala. Pustit tohle lidem v prime timu a ještě každý den a většinou i dvojitou porci aby toho nebylo málo. Nemíním sem hodit další odpad, to je až moc jednoduchý a laciný, radši se zdržím hodnocení, protože se nechystám podlehnout a nedej bože se začít dívat. Jediný pozitivum na tom, že to televize servíruje každý den je to, že to budu mít aspoň relativně brzo z krku. Btw. chápu Verbalovu nasranost, protože házet sem jeden odpad za druhým a odůvodňovat to ještě ke všemu tím, že 20 minut nebo jeden díl a stačilo a podobně, by docela štvalo i mě. Když už chci něco ohodnotit, tak tomu dám nejdřív šanci a ne hned jak to přijde do televize, tak sem sypat samou kritiku. ()

petaspur odpad!

všechny recenze uživatele

Je to nejlepší turecká telenovela všech dob, ale něco mi u ní chybí. Není to opravdovost úpění jihoamerických krásek, ale původní komentář mého TOP uživatele verbala, který byl (stejně jako mé upozornění na porušování svobody vtipného slova) smazán někým postrádajícím ve své povrchnosti smysl pro humor. Podruhé tedy vracím verbalův skvost do hry: "Stě tu všeci jedna banda cinyckich a bescytnych skurvysynu, co by něpoznali pravu lasku, ani gdyby je třyskla pantokem po čepeni! A co se kurva divim! Partyja zasranych přechytřelych studentiku, kerych zajima enem kaj ožrať pysk a komu vystřikať sandal mi tu budě vykladať cosi o kvalitě!! Vitě o žyvotě hovno, to vam pravim ja! Eště stě robili štajgra na piskovišťu, když ja už sem na čelbě sekal krompačem, aby zvas mohli byť bezruke tlučhuby, co zežrali hovno teho Šalamouna! Cele dni lapitě na tych svojich zasranych fejsbukach, aby stě vjeděli, kdy se kaj ktery vaš vyjebany kumpan pujdě vystrať nebo smažitě jakesy to Volani dutych, misto aby stě zvedli řyť a vy\razili kajsy do přyrody a žyli! A pak se objevi taki fajny, poučny seryjal, plny krasnych i smutnych žyvotnich paradoksu, kery vas može aspoň cosy naučiť a co vy na to? Kurva ODPAD, jeden cyp jak druhi!! Tak ja vam cosi povim: Běšte do řyti! Přeju vam, aby ty vaše klumpry s vindousama chitli z tych internetu jakysi ten nejhnusnějši virovy sajrajt, až jich budětě museť hodiť do kontejnera! To vam pak budě moja milovana Nova dobra, co?? Eště budětě vděčni za to, že si možetě otevřiť lahvač a poplakať u kvalitňyho a moudreho přyběhu!" ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V 90. letech nikdo nechápal, na jaký televizní formát hřeší Manuela. A nikomu to nevadilo. Po roce 2000 společně s Esmeraldou a dalšími kasaštyky Delie Fiallo národ pochopil a po nezbytně nutné době "poznání" se ukázalo, že podobné seriály dokážeme točit také, takže se přestaly nakupovat. Logice věci také pomohl rozvoj kabelových TV jako Zone Romantika nebo TV Doma, telenovely se ukázaly maximálně vhodné jako doplňková výplň Novy Cinemy a Barrandova a tím to také mělo skončit. Kdo by pátral po tom, že existují také sexy odnože a podobně? Proč tedy najednou máme být svědky opačného vývoje, jenom kvůli tomu, že by telenovela z východu měla být jiná než ze západu, to je mi skutečně záhadou. Ale díky za ty dary, že ten primetime nevyšel... ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Ja by som rád vedel, že kde sú teraz všetci tí ľudia čo to pozerajú a ospevujú. Tak sa teraz neostýchajte a capnite sem päť hviezd! Alebo sú potom všetci užívatelia na čsfd normálni a vzdelaní ľudia. Ak áno, tak klobúčik dole, pretože toto dokazuje mentálnu úroveň celého národa, keď to dokáže sledovať jeho celá pätina. Tučných 0%. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovský hnus a odpad z naspodnejších a nasmradľavejších kanálových vôd, podobne ako všetky ostatné telenovely. Čo sa to vlastne v dnešnom svete deje. Toto je zábava? Pýtam sa. Gumovanie mozgov. Hovorím. Ľudia, čo to sledujete, prosím vás zobuďte sa! Neuvedomujete si, čo to vlastne za brečku tlačíte do hlavy? Ale asi nie. Mrzí ma to. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Seriál měl úspěch v Turecku, Bosně a Hercegovině a Slovinsku. Po velkém úspěchu na Slovensku se Nova rozhodla nakoupit hned všechny díly. (tyna97)

Reklama

Reklama