Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Skôr než som tomuto seriálu dala takéto nelichotivé hodnotenie, pár dielov (presne 2) som si pozrela. Celý dej sa točí okolo toho ako plešatý Onur minimálne 5 krát sa jednu epizódu povie Šeherezáde ako veľmi ju miluje a je ženou jeho života a ona vždy rovnako vyvalí oči, akoby to počula prvý krát. A stále na seba vyvaľujú oči (možno majú problémy so štítnou žľazou). Celý dejový posun je v tom, že jej to vraví buď v kancelárii, na chodbe, v jej byte alebo vonku A keď s tým neobťažuje práve ju, tak to rozpráva všetkým okolo. Mne toto na dobrú romantiku určite nestačí. A v latinskoamerických telenovelách boli aspoň krajší herci (čo sa týka mužov určite). ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Včera při přepínání čumibedny se mi to mihlo před očima a vědoma si zdejších nadšených ohlasů, chvíli jsem na (v) kanále zaparkovala: dva kožení, nesympatičtí ksichti sedí u stolu a vedou toporný dialog o fekálii, do toho burácí dramatická hudba. Celých nekonečných 10 sekund čekám, kdy konečně naběhne na scénu ten masový vrah s motorovou pilou... pak ztrácím trpělivost a zachraňuji si příčetnost úprkem na "Jmenuji se Earl". Mám stěží odolatelnou chuť být solidární a ten odpad sem hvízdnout taky, čistě jako výraz mého odporu k sračkonovelám. Ale 10 vteřin je na férové zhodnocení fakt málo a víc času ze svého života tomuhle tureckému hlenu nemíním věnovat. ()

Reklama

Zíza

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně jedna z těch mála věcí, které nebudu ani zkoušet, protože se (oprávněně) bojím, že bych dala odpad! a ten já sakra nerada dávám. Nepustím, budu spokojená, nebudu mít sice o čem se bavit s milionem a půl lidí, ale to přežiju. Ale je to poprvé, co vidím hodnocení složené jenom z odpadů. Zajímavé, chudáci Turci ^^ ()

Deimos

všechny recenze uživatele

Většinou chodím spát pozdě v noci, ale včera jsem ke svému štěstí tuhle Nováckou televizní perlu zaspal. Ze zvědavosti jsem mrknul na vaše hodnocení a jsem za to rád. Hodnotit pochopitelně nebudu a ani nemám nic proti telenovelám, prostě na ně nekoukám, vážím si svého času. Možná, že to nakonec nemůže být přeci tak špatné, Vždyť Nova nám ve večerních televizních zprávách tvrdí jaká je to událost a osobně nepochybuji o tom, že to bude mít velkou sledovanost. Pro naše obyvatelstvo ve věku 35-75 let je pravidlem sednout večer kolem osmé k televizi a koukat a je jedno co tam dávají. Jen škoda, že tito uživatelé nejsou na ČSFD, protože by zajisté hodnocení šlo prudce nahoru. Doufám, že se tohle Nově nezaplatí, jen si spočítejte kolik místo toho mohlo být krásných filmů... ()

Viktooorka

všechny recenze uživatele

Já vím, že by hodnocení dopadlo stejně, i kdyby všichni ve zdraví dokoukali všech 180 dílů, ale co z toho máte, že tomu seriálu napaříte odpad hned?? Šimrá Vás v podbřišku a v kalhotách? Opovrhuji lidmi, kteří hodnotí film, aniž by ho viděli, nebo podle počátečních několika minut a to samé platí o lidech, kteří hodnotí seriál podle několika dílů, v tomhle případě žádného dílu!! Jednou je to telenovela a ta se převážně rovná (doplň si sám) a to je dostatečný důvod pro odpad, že? Nechápu Vás a upřímně lituji, že se kvůli tomu všichni tak rozčilujete :o) Ale je vlastně příjemné zjistit, kdo všechno je ještě závislý na televizních stanicích ;o) ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Köfte - v seriálu oblíbené jídlo - jsou turecké masové kuličky, podobné jako naše karbanátky. (tyna97)
  • Seriál měl úspěch v Turecku, Bosně a Hercegovině a Slovinsku. Po velkém úspěchu na Slovensku se Nova rozhodla nakoupit hned všechny díly. (tyna97)

Reklama

Reklama