Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

De gustibus non est disputandum. 1) Onehdy jsem rozmlouval s jednou paní z Ukrajiny, která v Česku žije a pracuje jako uklizečka. Každý den se těší na svou porci turecké kultury. Na mou otázku, kolik lidí zná, kterým se ten seriál líbí, mi odvětila, že nezná nikoho, komu by se nelíbil. 2) I pohlédl jsem na IMDb, kde 904 hodnotitelů ocenilo dílo, podržte se, na 50 %. Možná je okouzlila podmanivá hudba... 3) Musím se přiznat, že jsem fanda televizních seriálů a koukal jsem i na Ošklivku Katku a Rodinná pouta. Ale více než 7 dílů tohoto tureckého šperku jsem nezvládl. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

http://tn.nova.cz/zpravy/film/tisic-a-jedna-noc-serial-ktery-nadchl-miliony-divaku.html První díl vás vtáhne do životů krásné architektky Šeherezády a chladného podnikatele Onura. Strhující příběh plný nečekaných zvratů, vypjatých situací, romantiky, lásky a vášně jistě zaujme i českého diváka, který se tak přidá k řadě fanoušků seriálu po celém světě. Formát si získal oblibu v Bulharsku, Chorvatsku či Řecku a od ledna 2011 také na Slovensku. Nova opět nelhala. Sakra lidi, hodnotíte už po 5-10 minutách sledování, někteří dokonce vteřinách a někteří dají odpad jen když vidí v tv reklamu, aniž by shlédli byť jen jedinný díl.. První telenovela na kterou se ze zvědavosti kvůli takovému humbuku musím podívat i když tenhle žánr není nic pro mne..Rozhodně budu sledovat dále a zjišťuji, že se na další díly docela těším. Mrzí mne, že Nova kvůli nezájmu diváků přesunula večerní vysílaní dvou částí denně na jednu část odpoledne. Samozřejmě je tam plno špatných dialogů a kýče, přesto se to dá sledovat. ()

Reklama

Kimon

všechny recenze uživatele

Óóó, díky TV Novo, opět dokazuješ, že nejsi hodna mého diváckého času. Nyní už na TV Nova sleduji pouze události v hlavním večerním čase, i když i v tomto případě občas uvažuji o odchodu. Tedy, k definitivnímu odchodu od obrazovky TV Nova. 180 dílů srdceryvných scén a přitroublých dialogů, toť krůček k definitivnímu exitu kulturního cítění duchem prostého TV nováka.. Gratuluji, jen tak dál..... opravdu mě zajímá, zda TV Nova tento poklesek odvysílá až do konce.... ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Včera při přepínání čumibedny se mi to mihlo před očima a vědoma si zdejších nadšených ohlasů, chvíli jsem na (v) kanále zaparkovala: dva kožení, nesympatičtí ksichti sedí u stolu a vedou toporný dialog o fekálii, do toho burácí dramatická hudba. Celých nekonečných 10 sekund čekám, kdy konečně naběhne na scénu ten masový vrah s motorovou pilou... pak ztrácím trpělivost a zachraňuji si příčetnost úprkem na "Jmenuji se Earl". Mám stěží odolatelnou chuť být solidární a ten odpad sem hvízdnout taky, čistě jako výraz mého odporu k sračkonovelám. Ale 10 vteřin je na férové zhodnocení fakt málo a víc času ze svého života tomuhle tureckému hlenu nemíním věnovat. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovský hnus a odpad z naspodnejších a nasmradľavejších kanálových vôd, podobne ako všetky ostatné telenovely. Čo sa to vlastne v dnešnom svete deje. Toto je zábava? Pýtam sa. Gumovanie mozgov. Hovorím. Ľudia, čo to sledujete, prosím vás zobuďte sa! Neuvedomujete si, čo to vlastne za brečku tlačíte do hlavy? Ale asi nie. Mrzí ma to. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Bergüzar Korel a Halit Ergenç jsou ve skutečném životě manželé. Seznámili se ještě před natáčením seriálu. V roce 2009 se vzali a mají syna. (Lex Luthor)

Reklama

Reklama