Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

Petfruf

všechny recenze uživatele

Večera jsem si to pustila při čtení a za chvilku jsem článek odložila, protože jsem konsternovaně zírala na tuhle BOMBU, co oslovuje diváky všude možně. Nic nového pod sluncem - ve všech směrech, akorát se člověk pozastaví nad tím, že si staří manžele vykají, ale to je asi tak všechno, co se dá zmínit. Zlatý Divoký anděl, ten měl aspoň špetku vtipu a nebyl tak statický a občas i vtipný. Tohle je věc, která i v žánru telenovel, má nižší kvalitu (předpokládám), ale cílovou skupinu si to najde a mě se bude snadněji rozhodovat, co si pusím k večernímu čištění zubů :D ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Bouchněte šáňo, je konec. Mimochodem, na to, že to skoro (poslední díl ještě nedávali) skončilo před třemi dny a už to mělo přes sedm tisíc hodnocení je vidět, jak jste na to koukali fšichni. Já to bohužel občas viděl, dohromady asi dvacet dílů a i tak to bylo na mě moc. Ale zase si připadnu v právu napsat k tomu komentář: Takže: Byla to fuckt ta nejnehoráznější a nejotravnější pitomost, jakou jsem měl to pohoršení sledovat - panebože, vždyť tam hrála nervydrásající hudba i když si Sežerzáda mazala kebab a to teda potěš koště. A nebo když jednou leželi v posteli a ona se ptala jestli bude dlouho v práci, tak najednou zazněla taková kakofonie zvuků, že mi i ten ghůl pod postelí omdlel hrůzou. Tak jako tak to už nikdy nechci vidět, natož slyšet. ()

Reklama

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovský hnus a odpad z naspodnejších a nasmradľavejších kanálových vôd, podobne ako všetky ostatné telenovely. Čo sa to vlastne v dnešnom svete deje. Toto je zábava? Pýtam sa. Gumovanie mozgov. Hovorím. Ľudia, čo to sledujete, prosím vás zobuďte sa! Neuvedomujete si, čo to vlastne za brečku tlačíte do hlavy? Ale asi nie. Mrzí ma to. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se. Vážně mě to pobavilo. Bože tak originální jména jsem ještě nikde neslyšel. Střih tu nestojí za nic. Gradace je tady použitá tak jak jsem to neviděl ani v těch našich blbostech. Natahují a natahují až vyšumí. Můj výraz překvapení a pobavení za těch dvacet minut sledování stál. Proto ta jedna. Vidět to víckrát... kdo ví? Možná bych rozmlátil televizi. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Ja by som rád vedel, že kde sú teraz všetci tí ľudia čo to pozerajú a ospevujú. Tak sa teraz neostýchajte a capnite sem päť hviezd! Alebo sú potom všetci užívatelia na čsfd normálni a vzdelaní ľudia. Ak áno, tak klobúčik dole, pretože toto dokazuje mentálnu úroveň celého národa, keď to dokáže sledovať jeho celá pätina. Tučných 0%. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Bergüzar Korel a Halit Ergenç jsou ve skutečném životě manželé. Seznámili se ještě před natáčením seriálu. V roce 2009 se vzali a mají syna. (Lex Luthor)
  • Hlavní hrdinovia Bergüzar Korel (Šeherezáda) a Halit Ergenç (Onur) boli vďaka obrovskej obľube aj na Slovensku počas príležitosti Dňa otvorených dverí v TV Markíza. (tommy187)

Reklama

Reklama