Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak fajn,televize Nova definitivně degradovala na to nejspodnější dno,které si zaslouží jedině opovržení!Chtělo se mi z tý televize blejt už nějakej pátek a teď si zarazili definitivně hřebíček do těch svejch dutejch hlaviček.Když sem viděl tu jejich megakampaň,k týchle sračce,že na to čumělo skoro milion a půl lidí...pak sem viděl na ČSFD 4%...bylo mi jasno,ale nejsem pokrytec a jeden díl sem si schlédnul,abych měl právo tuhle blitečku zhanit!Není to to nejhorší,co jsem kdy viděl,ale odpad to je a čistokrevný,prostě telenovela vole!tohle je pro báby a starý uplakaný pany a jestli na to kouká někdo jinej,tak je to prostě debil.Jestli se z těch milonu a půl dementů,počet nesníží aspoň o 50%...doufám že hodně lidí bylo pouze zvědavých jako já...tak je český národ definitivně ztracen.Turecko fuj,fuj a ješte fuj a že to má na imdb 5,5 z 10 přisuzuji jedinému,ten server byl trapnej vždycky a choděj tam kokoti!Hawk donevkusoval sem! p.s. Verbale ty si ale.... :-D ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

De gustibus non est disputandum. 1) Onehdy jsem rozmlouval s jednou paní z Ukrajiny, která v Česku žije a pracuje jako uklizečka. Každý den se těší na svou porci turecké kultury. Na mou otázku, kolik lidí zná, kterým se ten seriál líbí, mi odvětila, že nezná nikoho, komu by se nelíbil. 2) I pohlédl jsem na IMDb, kde 904 hodnotitelů ocenilo dílo, podržte se, na 50 %. Možná je okouzlila podmanivá hudba... 3) Musím se přiznat, že jsem fanda televizních seriálů a koukal jsem i na Ošklivku Katku a Rodinná pouta. Ale více než 7 dílů tohoto tureckého šperku jsem nezvládl. ()

Reklama

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Ja by som rád vedel, že kde sú teraz všetci tí ľudia čo to pozerajú a ospevujú. Tak sa teraz neostýchajte a capnite sem päť hviezd! Alebo sú potom všetci užívatelia na čsfd normálni a vzdelaní ľudia. Ak áno, tak klobúčik dole, pretože toto dokazuje mentálnu úroveň celého národa, keď to dokáže sledovať jeho celá pätina. Tučných 0%. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Docela mne překvapila ta bezbřehá touha spousty registrovaných uživatelů přijít sem a narvat tomu odpad. Jo... je to zlo nejzlejší... Každý druhý díl někdo potratí nebo se s někym rozejde, a nebo někdo umře či ho zatknou. Je to nahuštěný jak sardinky, ale čouhá z toho asi ta typická turecká nátura a o to je to si myslím docela obohacující. Hlavně po tech 150ti telenovelách z Jižní Ameriky, ze kterých nám už ti naši důchodci začínali pomalu blbnout.... ()

MikaelSVK odpad!

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nehnevajú starší príslušníci mojej rodiny a ostatní fanúšikovia, že som ich srdcovku vyhodil do koša, ale toto je fakt sila. Videl som dokopy možno hodinu z celej nekonečnej série, aj to iba z toho dôvodu, že sa to v utorky a stredy prelína s Ligou Majstrov, ale neviem ako sa k tomu slušne a cielene vyjadriť... :'-o ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Hlavní hrdinovia Bergüzar Korel (Šeherezáda) a Halit Ergenç (Onur) boli vďaka obrovskej obľube aj na Slovensku počas príležitosti Dňa otvorených dverí v TV Markíza. (tommy187)

Reklama

Reklama