Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Skôr než som tomuto seriálu dala takéto nelichotivé hodnotenie, pár dielov (presne 2) som si pozrela. Celý dej sa točí okolo toho ako plešatý Onur minimálne 5 krát sa jednu epizódu povie Šeherezáde ako veľmi ju miluje a je ženou jeho života a ona vždy rovnako vyvalí oči, akoby to počula prvý krát. A stále na seba vyvaľujú oči (možno majú problémy so štítnou žľazou). Celý dejový posun je v tom, že jej to vraví buď v kancelárii, na chodbe, v jej byte alebo vonku A keď s tým neobťažuje práve ju, tak to rozpráva všetkým okolo. Mne toto na dobrú romantiku určite nestačí. A v latinskoamerických telenovelách boli aspoň krajší herci (čo sa týka mužov určite). ()

Kimon

všechny recenze uživatele

Óóó, díky TV Novo, opět dokazuješ, že nejsi hodna mého diváckého času. Nyní už na TV Nova sleduji pouze události v hlavním večerním čase, i když i v tomto případě občas uvažuji o odchodu. Tedy, k definitivnímu odchodu od obrazovky TV Nova. 180 dílů srdceryvných scén a přitroublých dialogů, toť krůček k definitivnímu exitu kulturního cítění duchem prostého TV nováka.. Gratuluji, jen tak dál..... opravdu mě zajímá, zda TV Nova tento poklesek odvysílá až do konce.... ()

Reklama

burina

všechny recenze uživatele

Mám jednu radu pre tých, ktorí túto telenovelu neznášajú a kydajú na ňu: Nepozerajte to! Vyhodte televízor von oknom, prepnite na Kleopatru z Turca alebo Ordináciu. Je mi to jedno, len prosím, dajte nám ostatným pokoj. Celkovo ma ten rozruch prekvapuje, akoby sme neboli zvyknutí, že nám naše televízie ponúkajú debilné seriály už roky. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V 90. letech nikdo nechápal, na jaký televizní formát hřeší Manuela. A nikomu to nevadilo. Po roce 2000 společně s Esmeraldou a dalšími kasaštyky Delie Fiallo národ pochopil a po nezbytně nutné době "poznání" se ukázalo, že podobné seriály dokážeme točit také, takže se přestaly nakupovat. Logice věci také pomohl rozvoj kabelových TV jako Zone Romantika nebo TV Doma, telenovely se ukázaly maximálně vhodné jako doplňková výplň Novy Cinemy a Barrandova a tím to také mělo skončit. Kdo by pátral po tom, že existují také sexy odnože a podobně? Proč tedy najednou máme být svědky opačného vývoje, jenom kvůli tomu, že by telenovela z východu měla být jiná než ze západu, to je mi skutečně záhadou. Ale díky za ty dary, že ten primetime nevyšel... ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se vymyká evropské mentalitě. Dějově limonáda, dialogy "furt dokolečka dokola" a umělecké zpracování veškeré žádné. Nechci dát "odpad", protože je mnoho žen v mém okolí, kterým se to líbí. Nesnáším, když chlap brečí a tam brečí furt někdo. Viděla jsem první 3 díly v naději, že se to rozhejbá, pak 64 díl a ono nic a naposledy 92 díl a ono furt na jednom místě. Takže slátanina pod můj vkus. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Kvůli nízké sledovanosti přeřadila TV Nova telenovelu z původního hlavního vysílacího času na 17:30 hodin. (fiLLthe3DD)
  • Hlavní hrdinovia Bergüzar Korel (Šeherezáda) a Halit Ergenç (Onur) boli vďaka obrovskej obľube aj na Slovensku počas príležitosti Dňa otvorených dverí v TV Markíza. (tommy187)

Reklama

Reklama