Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

Phobia

všechny recenze uživatele

Včera při přepínání čumibedny se mi to mihlo před očima a vědoma si zdejších nadšených ohlasů, chvíli jsem na (v) kanále zaparkovala: dva kožení, nesympatičtí ksichti sedí u stolu a vedou toporný dialog o fekálii, do toho burácí dramatická hudba. Celých nekonečných 10 sekund čekám, kdy konečně naběhne na scénu ten masový vrah s motorovou pilou... pak ztrácím trpělivost a zachraňuji si příčetnost úprkem na "Jmenuji se Earl". Mám stěží odolatelnou chuť být solidární a ten odpad sem hvízdnout taky, čistě jako výraz mého odporu k sračkonovelám. Ale 10 vteřin je na férové zhodnocení fakt málo a víc času ze svého života tomuhle tureckému hlenu nemíním věnovat. ()

ABLABLABLA

všechny recenze uživatele

Nehodlám se na tuhle telenovelu ani dívat, tudíž mi nenáleží ji hodnotit. Ovšem malý komentář přiložit můžu:) Popravdě trošku mi přijde, že řada lidí, to tu ani neviděla a přesto dá odpad jen proto, že se jedná o telenovelu a že ji každý pomlouvá. Strašně ráda bych tomu sice ten odpad hodila, ale nehodlám si zničit moje oči na takové blbosti (co já vím, možná by to bylo i na hvězdičku:D), bohatě mi stačily ukázky a 15sekund, co jsem viděla, když jsem mířila do kuchyně pro nějaké jídlo, a bohužel maminky se na to asi rády dívají (popravdě,co vím, tak řada maminek a babiček mých kamarádů se na to dívá). Teď už se díky TV Nova na televizi opravdu dívat nemůžu a jen doufám, že tento program brzy přemístí na sledovací čas, který mu náleží, což je kolem 8-9 ráno. Tímto se loučím s touto telenovelou a doufám, že už o ni nebudu muset nadále stále slýchat. (Zdá se mi to, nebo se to opravdu řeší už úplně všude?) ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Mrknul jsem na 30 minut tohoto klenotu a pokud to není parodie na telenovelu, tak to fakt nechápu. Když si vzpomenu na telenovely typu Ošklivka Betty, Má tlustá Valentýna, Divoký anděl, tak tam se dočkáme alespoň prsatých jihoamerických koček. Toto je ale hrůza. Co však stojí za odpad už bez znalosti celého vývoje je samotný námět: (že Onur dá prachy chudince Šeherezádě pouze tehdy, když se s ním vyspí...chudinka Šeherezáda nemá na výběr, má nemocného chlapce, tak na to přistoupí a nakonec se do sebe zamilují a vezmou). Už teď se mi podlamují kolena. :-D To snad přece nemůžou tvůrci myslet ani vážně! Dnes nám Turci vnutí takovou kokotinu, aby nám ukázali, jak krásně to tam u nich chodí, zítra vezmeme Turecko do EU a pozítří se můžeme těšit na islámskou Evropu. Fuck it! ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak aby bylo jasno, viděla jsem celej jeden díl, takže žádný hodnocení jen podle výrazu "telenovela." A dávat tomu odpad, to už se mi navíc zdá trochu jako klišé (kdo by to byl čekal, že?), proto by tu pro telenovely mělo bejt speciální hodnocení odpadů: odpad 1, odpad 2, odpad 3, odpad 4 a žumpa. V tom případě bych se nebála jít klidně do odpadu 2. Tohle je totiž taková magořina a bizarní pitomost, až to snad může i bavit. Osudová "orientální" brnkací hudba hraje i ve scéně tankování benzínu, takže všechno má takovej fatální nádech, lidi se chovaj jak po sfetování lehčíma drogama, zlý tchýně jako by z oka vypadly Bohdalce z Nesmrtelný tety, hlavní hrdina je nemluvnej tupec a jeho vyvolená nejhodnější člověk pod sluncem, něco jako Panna Marie, ale lepší a hezčí. Holt telenovela po turecku, další z nekonečný řady dementních seriálů, který tolik miluje náš národ. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tisíc a jedno vysrané hovno. Víte, těžko nadávat na Novu, když má tak stupidní diváky. Pokud tato sračka dokáže mít 1 500 000 diváků, tak jaký sebevražedný kretén by kupoval drahé seriály, či snad nové filmy (Na komerční televizi? Jděte, vydělané peníze přece neslouží ke zlepšení vysílání), stačí koupit hezky lacinou píčovinu z Turecka, které náleží vysílací hodiny okolo 09:00, aby se důchodci nenudili, když přilezou z Tesca. Zmrdaný český divák by čuměl i na dvouhodinové vysílání, jak smradlavé, rozmazané hovno obírají mouchy, stačilo by, že by to vysílala Nova. Dokud budou lidé čuráci a budou žrát hovna, nikdo jim nic jiného neuvaří. 22 let od revoluce, 22 let příležitostí zlepšit vysílání na západní úroveň, 22 let stejných hoven, fádnosti a sraček. 0% Divák nadává na "americkou stříkající krev ve filmech" a pak s otevřenou hubou čumí na klistýr stříkající z prdele ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Onurův (Halit Ergenç) kůň se jmenuje Šah Šahriár, tedy stejně jako král z díla "Pohádky tisíce a jedné noci". (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama