Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Mrknul jsem na 30 minut tohoto klenotu a pokud to není parodie na telenovelu, tak to fakt nechápu. Když si vzpomenu na telenovely typu Ošklivka Betty, Má tlustá Valentýna, Divoký anděl, tak tam se dočkáme alespoň prsatých jihoamerických koček. Toto je ale hrůza. Co však stojí za odpad už bez znalosti celého vývoje je samotný námět: (že Onur dá prachy chudince Šeherezádě pouze tehdy, když se s ním vyspí...chudinka Šeherezáda nemá na výběr, má nemocného chlapce, tak na to přistoupí a nakonec se do sebe zamilují a vezmou). Už teď se mi podlamují kolena. :-D To snad přece nemůžou tvůrci myslet ani vážně! Dnes nám Turci vnutí takovou kokotinu, aby nám ukázali, jak krásně to tam u nich chodí, zítra vezmeme Turecko do EU a pozítří se můžeme těšit na islámskou Evropu. Fuck it! ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak fajn,televize Nova definitivně degradovala na to nejspodnější dno,které si zaslouží jedině opovržení!Chtělo se mi z tý televize blejt už nějakej pátek a teď si zarazili definitivně hřebíček do těch svejch dutejch hlaviček.Když sem viděl tu jejich megakampaň,k týchle sračce,že na to čumělo skoro milion a půl lidí...pak sem viděl na ČSFD 4%...bylo mi jasno,ale nejsem pokrytec a jeden díl sem si schlédnul,abych měl právo tuhle blitečku zhanit!Není to to nejhorší,co jsem kdy viděl,ale odpad to je a čistokrevný,prostě telenovela vole!tohle je pro báby a starý uplakaný pany a jestli na to kouká někdo jinej,tak je to prostě debil.Jestli se z těch milonu a půl dementů,počet nesníží aspoň o 50%...doufám že hodně lidí bylo pouze zvědavých jako já...tak je český národ definitivně ztracen.Turecko fuj,fuj a ješte fuj a že to má na imdb 5,5 z 10 přisuzuji jedinému,ten server byl trapnej vždycky a choděj tam kokoti!Hawk donevkusoval sem! p.s. Verbale ty si ale.... :-D ()

Reklama

Petroff

všechny recenze uživatele

Ono na to zkoušelo koukat 9700 (v okamžiku psaní komentáře 3600) lidí, co chodí na csfd? Proboha... Nemůžu si je všechny smazat ze statistik, nebo tak něco? Ještě že alespoň ten canakja a verbal mají nějakou soudnost :)) Cože? Jen 180 dílů? Půl roku denního vysílání a bude konec? Pak dáme hned reprízu, co? V nějaký atraktivní čas... třeba 4:30 ráno... ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

http://tn.nova.cz/zpravy/film/tisic-a-jedna-noc-serial-ktery-nadchl-miliony-divaku.html První díl vás vtáhne do životů krásné architektky Šeherezády a chladného podnikatele Onura. Strhující příběh plný nečekaných zvratů, vypjatých situací, romantiky, lásky a vášně jistě zaujme i českého diváka, který se tak přidá k řadě fanoušků seriálu po celém světě. Formát si získal oblibu v Bulharsku, Chorvatsku či Řecku a od ledna 2011 také na Slovensku. Nova opět nelhala. Sakra lidi, hodnotíte už po 5-10 minutách sledování, někteří dokonce vteřinách a někteří dají odpad jen když vidí v tv reklamu, aniž by shlédli byť jen jedinný díl.. První telenovela na kterou se ze zvědavosti kvůli takovému humbuku musím podívat i když tenhle žánr není nic pro mne..Rozhodně budu sledovat dále a zjišťuji, že se na další díly docela těším. Mrzí mne, že Nova kvůli nezájmu diváků přesunula večerní vysílaní dvou částí denně na jednu část odpoledne. Samozřejmě je tam plno špatných dialogů a kýče, přesto se to dá sledovat. ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem schopnej překousnout i ty největší slátaniny typu Ordinace a byl jsem smířenej, že nic zoufalšího už vlastně ani nelze vysílat. Tento skvost se tomu ale suprově vyrovnal. Telenovela v roce 2011 v hlavním vysílacím čase, jak za dob Esmeraldy? A já, bláhovej si myslel, že je to nějakej vtip. Naprosto absurdní, ale pojďme už hodnotit. Telenovela je to přesně jak má být - hodná, nevinná Šeherezáda, která má typický problém (když není něco hlavní postavě, tak jejím nejbližším), debilní zápletka, herecké výkony se nevidí ani z vlaku, tupé dialogy, typická telenovelská "mrcha", typická telenovelská "hudba", rádoby dojemné a srdceryvné scény. Až se do žánru připíše "Komedie", dám tomu 2*, ale jako to, co to má být, nemůžu jinak. Nu, což! :)) Mně je to docela fuk, jen lituji lidi, který se koukaj jen na to, co jim TV program nabízí, i když věřím, že si to stejně svý diváky najde i dobrovolně (ale že by to lámalo rekordy, to doufám, že snad ne)... PS. Kolikrát v jednom díle brečí, to snad ani nejde spočítat! // Ha ha, takže Nova nám už ten svůj hit, který dobyl Evropu přesunula na 17.30 hod., to byl asi už vážně hodně velkej přešlap. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Během scén, kdy se Bennu Ataman (Ceyda Düvenci) přestěhuje do domu, ve kterém žije Šeherezáda (Bergüzar Korel), je možné všimnout si, že záběry z jeho předchozího i nového bydliště jsou natáčeny ve stejných místnostech, pouze s pozměněným uspořádáním interiéru. (Dlee)
  • Onurův (Halit Ergenç) kůň se jmenuje Šah Šahriár, tedy stejně jako král z díla "Pohádky tisíce a jedné noci". (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama