Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Stoosemdesiat dielna turecká telenovela. Absolutný hnoj jak po obsahovej, tak po technickej stránke. Nedá sa na to pozerať. Idiotsky naivný, romantický príbeh a príšerné herecké výkony. Úplne dno. Lenže je tu ešte jeden omnoho nebezpečnejší aspekt, než len to, že je to ukážková filmárska sračka. Je to maskovaná propagácia arabského spôsobu myslenia, ktorá má touto formou oslabiť už aj tak slabú úctu Európanov ku svojej vlastnej kultúre. Súhlasím s uznávanou slovenskou herečkou Zdenou Studenkou, ktorá sa na margo tohto seriálu vyjadrila slovami: "Neviem, či si niekto uvedomuje, že aj takto si púšťame moslimský svet do svojich domácností." Ja si to uvedomujem a aj preto tento titul označujem ako nechutný, arabácky odpad! ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Docela mne překvapila ta bezbřehá touha spousty registrovaných uživatelů přijít sem a narvat tomu odpad. Jo... je to zlo nejzlejší... Každý druhý díl někdo potratí nebo se s někym rozejde, a nebo někdo umře či ho zatknou. Je to nahuštěný jak sardinky, ale čouhá z toho asi ta typická turecká nátura a o to je to si myslím docela obohacující. Hlavně po tech 150ti telenovelách z Jižní Ameriky, ze kterých nám už ti naši důchodci začínali pomalu blbnout.... ()

Reklama

Paxxx.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto vzorový typ seriálu, které nesnáším. Stupidní zaláskované pohádky, které hltají ženské ve středním věku a hlavně důchodci. Nova se hlasitě chvástá, že zase vytáhla další trumf, který ji zaručuje velkou sledovanost. Jedinou výhodou toho, jak často nova tento brak vysílá je, že o to dříve skončí.... Never more ()

mchnk odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby moje babička uměla používat internet, hodnotila by plnym počtem to je jasný. Jelikož net nemá tak jsem to ohodnotil za ní. Ubohá, stupidní, kravina, kterou můžou dávat jen na Nově a na Markíze. Jako myslet si, že takovýhle přitroublý, stupidní, klasicky dementně nadabovaný, nesmyslný příběh přitáhne masivní počet lidí...nevim ta Nova to budou amatéři i za dalších 20let. anebo zkoušej co se dá, tak jako tak, dělaj z českýho diváka blbce. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Ja by som rád vedel, že kde sú teraz všetci tí ľudia čo to pozerajú a ospevujú. Tak sa teraz neostýchajte a capnite sem päť hviezd! Alebo sú potom všetci užívatelia na čsfd normálni a vzdelaní ľudia. Ak áno, tak klobúčik dole, pretože toto dokazuje mentálnu úroveň celého národa, keď to dokáže sledovať jeho celá pätina. Tučných 0%. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Hlavní hrdinovia Bergüzar Korel (Šeherezáda) a Halit Ergenç (Onur) boli vďaka obrovskej obľube aj na Slovensku počas príležitosti Dňa otvorených dverí v TV Markíza. (tommy187)
  • Seriál měl úspěch v Turecku, Bosně a Hercegovině a Slovinsku. Po velkém úspěchu na Slovensku se Nova rozhodla nakoupit hned všechny díly. (tyna97)

Reklama

Reklama