Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Mrknul jsem na 30 minut tohoto klenotu a pokud to není parodie na telenovelu, tak to fakt nechápu. Když si vzpomenu na telenovely typu Ošklivka Betty, Má tlustá Valentýna, Divoký anděl, tak tam se dočkáme alespoň prsatých jihoamerických koček. Toto je ale hrůza. Co však stojí za odpad už bez znalosti celého vývoje je samotný námět: (že Onur dá prachy chudince Šeherezádě pouze tehdy, když se s ním vyspí...chudinka Šeherezáda nemá na výběr, má nemocného chlapce, tak na to přistoupí a nakonec se do sebe zamilují a vezmou). Už teď se mi podlamují kolena. :-D To snad přece nemůžou tvůrci myslet ani vážně! Dnes nám Turci vnutí takovou kokotinu, aby nám ukázali, jak krásně to tam u nich chodí, zítra vezmeme Turecko do EU a pozítří se můžeme těšit na islámskou Evropu. Fuck it! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V 90. letech nikdo nechápal, na jaký televizní formát hřeší Manuela. A nikomu to nevadilo. Po roce 2000 společně s Esmeraldou a dalšími kasaštyky Delie Fiallo národ pochopil a po nezbytně nutné době "poznání" se ukázalo, že podobné seriály dokážeme točit také, takže se přestaly nakupovat. Logice věci také pomohl rozvoj kabelových TV jako Zone Romantika nebo TV Doma, telenovely se ukázaly maximálně vhodné jako doplňková výplň Novy Cinemy a Barrandova a tím to také mělo skončit. Kdo by pátral po tom, že existují také sexy odnože a podobně? Proč tedy najednou máme být svědky opačného vývoje, jenom kvůli tomu, že by telenovela z východu měla být jiná než ze západu, to je mi skutečně záhadou. Ale díky za ty dary, že ten primetime nevyšel... ()

Reklama

ABLABLABLA

všechny recenze uživatele

Nehodlám se na tuhle telenovelu ani dívat, tudíž mi nenáleží ji hodnotit. Ovšem malý komentář přiložit můžu:) Popravdě trošku mi přijde, že řada lidí, to tu ani neviděla a přesto dá odpad jen proto, že se jedná o telenovelu a že ji každý pomlouvá. Strašně ráda bych tomu sice ten odpad hodila, ale nehodlám si zničit moje oči na takové blbosti (co já vím, možná by to bylo i na hvězdičku:D), bohatě mi stačily ukázky a 15sekund, co jsem viděla, když jsem mířila do kuchyně pro nějaké jídlo, a bohužel maminky se na to asi rády dívají (popravdě,co vím, tak řada maminek a babiček mých kamarádů se na to dívá). Teď už se díky TV Nova na televizi opravdu dívat nemůžu a jen doufám, že tento program brzy přemístí na sledovací čas, který mu náleží, což je kolem 8-9 ráno. Tímto se loučím s touto telenovelou a doufám, že už o ni nebudu muset nadále stále slýchat. (Zdá se mi to, nebo se to opravdu řeší už úplně všude?) ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Markizáci asi nakúpili niekoľko ton sušených datlí na vianočný stôl, keď im Turci k tomu pribalili aj túto vec, ako bonus. Každý normálny by s tím naložil, ako s darovaným koňom a šupol to do skorých ranných hodín ideálna doba 03:00. Nie, oni to hodia rovno do primetimu okamžite po novom roku a hneď dva krát do týždňa. Neviem, či je to odplata mužskému pokoleniu za pohárovú stredu, alebo je to súčasť dohody medzi výčapmi, barmi, pubmi, krčmami, putikami a inými podnikmi podobného zamerania o zvýšenie návštevnosti. Ak áno tak prečo som kur*a ostal doma? Skrátka po pár minútach a troch ženských hysterických výkrikoch "buď ticho, aby mi nič neušlo" hrdo dekorujem tento výplach žalúdka a lobotómiu v jednom odpadom! ()

Paxxx.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto vzorový typ seriálu, které nesnáším. Stupidní zaláskované pohádky, které hltají ženské ve středním věku a hlavně důchodci. Nova se hlasitě chvástá, že zase vytáhla další trumf, který ji zaručuje velkou sledovanost. Jedinou výhodou toho, jak často nova tento brak vysílá je, že o to dříve skončí.... Never more ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Během scén, kdy se Bennu Ataman (Ceyda Düvenci) přestěhuje do domu, ve kterém žije Šeherezáda (Bergüzar Korel), je možné všimnout si, že záběry z jeho předchozího i nového bydliště jsou natáčeny ve stejných místnostech, pouze s pozměněným uspořádáním interiéru. (Dlee)

Reklama

Reklama