Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

triatlet

všechny recenze uživatele

Bouchy a duklák ve svých komentářích vystihli podstatu, jak přistupujeme k netradičním věcem. Zatím jsem neviděl, ale už si o tom šuškají lidi i ve frontě na poště (kvůli tureckému způsobu života se na příběh asi dívat nebudu). Přes zeď jsme zaslechl hudební doprovod a ten ja skutečně didakticky využitelný. Melodie jsem se málem lekl a až budu chtít vysvětlit, co je to patos a tklivost, pak doporučím. Zeď se pod tíhou patosu a tklivosti totiž málem zbořila a já jsem nedopatřením málem viděl kousek telenovely:-) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se. Vážně mě to pobavilo. Bože tak originální jména jsem ještě nikde neslyšel. Střih tu nestojí za nic. Gradace je tady použitá tak jak jsem to neviděl ani v těch našich blbostech. Natahují a natahují až vyšumí. Můj výraz překvapení a pobavení za těch dvacet minut sledování stál. Proto ta jedna. Vidět to víckrát... kdo ví? Možná bych rozmlátil televizi. ()

Reklama

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Skôr než som tomuto seriálu dala takéto nelichotivé hodnotenie, pár dielov (presne 2) som si pozrela. Celý dej sa točí okolo toho ako plešatý Onur minimálne 5 krát sa jednu epizódu povie Šeherezáde ako veľmi ju miluje a je ženou jeho života a ona vždy rovnako vyvalí oči, akoby to počula prvý krát. A stále na seba vyvaľujú oči (možno majú problémy so štítnou žľazou). Celý dejový posun je v tom, že jej to vraví buď v kancelárii, na chodbe, v jej byte alebo vonku A keď s tým neobťažuje práve ju, tak to rozpráva všetkým okolo. Mne toto na dobrú romantiku určite nestačí. A v latinskoamerických telenovelách boli aspoň krajší herci (čo sa týka mužov určite). ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Ja by som rád vedel, že kde sú teraz všetci tí ľudia čo to pozerajú a ospevujú. Tak sa teraz neostýchajte a capnite sem päť hviezd! Alebo sú potom všetci užívatelia na čsfd normálni a vzdelaní ľudia. Ak áno, tak klobúčik dole, pretože toto dokazuje mentálnu úroveň celého národa, keď to dokáže sledovať jeho celá pätina. Tučných 0%. ()

mchnk odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby moje babička uměla používat internet, hodnotila by plnym počtem to je jasný. Jelikož net nemá tak jsem to ohodnotil za ní. Ubohá, stupidní, kravina, kterou můžou dávat jen na Nově a na Markíze. Jako myslet si, že takovýhle přitroublý, stupidní, klasicky dementně nadabovaný, nesmyslný příběh přitáhne masivní počet lidí...nevim ta Nova to budou amatéři i za dalších 20let. anebo zkoušej co se dá, tak jako tak, dělaj z českýho diváka blbce. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Onurův (Halit Ergenç) kůň se jmenuje Šah Šahriár, tedy stejně jako král z díla "Pohádky tisíce a jedné noci". (fiLLthe3DD)
  • Kvůli nízké sledovanosti přeřadila TV Nova telenovelu z původního hlavního vysílacího času na 17:30 hodin. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama