Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jenny (Rachel Blanchard) se v den sv. Valentýna rozešla se svým přítelem. A tak absolvuje noční let z Los Angeles do New Yorku, ve společnosti dalších láskou zlomených nešťastníků – pilot (Anthony LaPaglia) má problémy se zvládáním vzteku, letušky jsou posedlé sexem, hip-hopová superstar se snaží za každou cenu zůstat sama sebou a ještě je tu mladý pohledný profesor (James D'Arcy), který má v srdečních záležitostech pořádnou smůlu. Společně se psem jménem Kaz se tito cizinci vydají na hrbolatou cestu lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně se přiznám, že jsem myslel, že jakmile tenhle film začnu sledovat, tak radši po pár minutách přepnu na volební debatu Marka Vašuta s Michalem Kocábem. Kupodivu mi to ale přišlo super. Možná škoda, že se film snažil kombinovat záchodový humor parodií Připoutejte se prosím a konverzační romanci. To si autoři mohli odpustit, protože to ve své podstatě není ani jedno, spíš jenom jakýsi kompromis pro obě zúčastněné strany. Každopádně tři hvězdy si to ode mě zaslouží. Nebylo to vysloveně nejhorší a párkrát to fakt upřímně pobavilo. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co všechno se taky může stát při jednom běžném nočním vnitrostátním letu můžeme vidět v této docela zvláštní a netypické americké komedii, která se tak trochu vymyká všem americkým komediím, které jsem dosud viděl. Zcela jistě v tomto mém vnímání filmu sehrává svou roli fakt, že se takřka celý příběh odehrává v letadle, což nebývá zrovna typické prostředí pro komedie. Kdybychom se bavili o katastrofických a akčních filmech, tak by to bylo něco jiného. V této komedii tak můžeme být například svědky toho, jak se namyšlený rapper změní v citlivého chlapa, jak může jeden někalikahodinový milostný vztah v letadle přesně kopírovat několikaletý vztah na pevné zemi, nebo jak může agresivního pilota letadla změnit jeho věřící kolega. A jako bonus zjistíte, kam jdou splašky z letadla a možná změníte názor na to, jak nebezpečné může být cestování letadlem s Araby. Ale bohužel musím konstatovat, že i když toto byla zajímavá komedie odehrávající se v letadle, přesto to není nic víc než průměrný konverzační a vztahový film, který mi zřejmě časem splyne s jinými filmy na podobné téma (a pokud si na tento film vzpomenu, tak to bude jen díky tomu, že se odehrával v letadle), a v tomto směru tedy nemohu hodnotit jinak než průměrně, což znamená tři hvězdy. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Lepší dvě, chvílemi jsem se bavila a chvílemi nudila. Herci mě nijak neuchvátili, sympatický mi byl jen vousatý Arab a pes. Ale vyloženě špatné to nebylo. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel. Tohle mě nezasáhlo a už vůbec ne zaujalo. Defakto jen konverzační film s pár scénkami, které byly vtipné v době 8mm filmu. Já se jim tedy nesmál. Texty mě nijak nezaujali, ani filozofické debatování na téma lásky a vztahů. Vlastně, když to tak vezmu... nezaujalo mě to tak, že se divím, že se až tak o tomto filmu rozepisuji. Dle mého ztráta 80 minut života. Jen tu jednu hvězdu za dva dobře zahrané gaye. 30% ()

jasanka odpad!

všechny recenze uživatele

No to si děláte srandu... Nejblbější film za dlouhou dobu, a to jsem se na něj tak těšila... Víc klišé už tam snad být nemohlo - Arabové, které každý považuje za teroristy, sex na záchodě, nafoukaná celebrita, pes na odlehčení... Neeeee. Navíc všechny postavy mi byly příšerně nesympatické. Vážně hrůza. ()

Reklama

Reklama